Diamanten Stickers op vel
Diamanten Stickers op vel

Diamanten Stickers op vel

Niet op voorraad
Base Toys
BK2273
€ 1,95


  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Met deze stickerset met kleurrijke diamanten kan je lekker creatief aan de slag gaan! De set bevat verschillende diamantvormige stickers in verschillende kleuren, die je kunt gebruiken om te knutselen, versieren en decoreren. Met deze diamanten stickers kan je bijvoorbeeld je telefoonhoesje, laptop of notitieboekje versieren, maar ook kaarten, cadeauverpakkingen en scrapbookpagina's. De mogelijkheden zijn eindeloos!

De diamantstickers zijn niet alleen leuk om te gebruiken, maar zijn ook van goede kwaliteit. Ze zijn stevig en blijven goed plakken op verschillende oppervlakken. De kleuren van de diamanten zijn helder en sprankelend, waardoor ze een mooie glans hebben. Daarnaast zijn deze stickers ook nog eens milieuvriendelijk, omdat ze gemaakt zijn van duurzaam materiaal.

Met deze stickerset kan je je creativiteit de vrije loop laten en je eigen diamanten creaties maken. De diamantstickers zijn geschikt voor zowel kinderen als volwassenen en kunnen gebruikt worden voor allerlei knutselprojecten. De set bevat genoeg stickers om meerdere projecten te maken, dus je kan er lekker lang mee vooruit.

Kortom, met deze stickerset met kleurrijke diamanten kan je op een leuke en creatieve manier aan de slag gaan. De stickers zijn van goede kwaliteit, milieuvriendelijk en geschikt voor allerlei knutselprojecten. Bestel de set vandaag nog en ga aan de slag met jouw eigen diamanten creaties!

Kinderen zijn dol op stickers! Jouw kinderen zullen zich nooit meer vervelen met de kinderstickers van Speelgoedfamilie.
De stickers kunnen afzonderlijk worden gebruikt voor: Beloningen, schoolwerk, bullet tijdschriften, feestartikelen, crafts herinneringen, vakantiegeschenken en scrapbooking.
Een geweldige cadeau voor kinderen en sticker-verzamelaars van alle leeftijden!

Prijs per stuk. Verschillende varianten worden door elkaar geleverd.

Productdetails

Materiaal
Kunststof
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Knutselen
EAN code:
8719987389337

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst