Maak Je Eigen Armbanden
Maak Je Eigen Armbanden
Maak Je Eigen Armbanden

Maak Je Eigen Armbanden

24 op voorraad
Base Toys
BK2501
€ 3,25

  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Met deze uitgebreide set kralen en bedels kun je je eigen unieke armbanden maken! De set bevat verschillende vormen en kleuren kralen, evenals leuke bedels die je kunt gebruiken om je armband nog specialer te maken. Of je nu een beginner bent of al meer ervaren bent in het maken van sieraden, deze set is perfect om je creativiteit de vrije loop te laten en unieke armbanden te maken die bij je stijl passen.

De kralen en bedels zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en zijn duurzaam en stevig, zodat je armbanden lang meegaan. De set wordt geleverd in een handige opbergdoos, zodat je alles bij de hand hebt en gemakkelijk kunt organiseren. Met deze set kun je niet alleen je eigen armbanden maken, maar je kunt ze ook cadeau geven aan vrienden en familie.

Het maken van je eigen armbanden is niet alleen een leuke hobby, maar het kan ook een therapeutische activiteit zijn. Het geeft je de kans om even te ontspannen en je gedachten te verzetten terwijl je creatief bezig bent. Het maken van je eigen sieraden kan ook een geweldige manier zijn om je persoonlijke stijl uit te drukken en te tonen.

Of je nu een verjaardagscadeau wilt maken of gewoon een nieuwe hobby wilt beginnen, deze set met kralen en bedels is perfect voor iedereen die graag creatief bezig is. Bestel vandaag nog en ontdek de plezier van het maken van je eigen unieke armbanden!

Afmeting: armband 6,7 x 6,1cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
armband 6,7 x 6,1cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Knutselen
EAN code:
8720573025256
24 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst