Knutsel Kinderschort Roze
Knutsel Kinderschort Roze

Knutsel Kinderschort Roze

Niet op voorraad
Base Toys
BK1933B
€ 3,75

Meer uit de serie


  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Het is geen geheim dat kinderen van knutselen houden, maar het kan soms een behoorlijk rommelige bezigheid zijn. Met het knutselen kunnen verf, lijm en andere materialen overal terechtkomen - inclusief op de kleding van je kind. Gelukkig is er nu een oplossing voor dit probleem: het knutsel kinderschort!

Dit handige roze schort is speciaal ontworpen om kinderen schoon te houden tijdens het knutselen. Het is gemaakt van duurzame materialen en biedt een uitstekende bescherming tegen verfspatten, lijmresten en andere knutselmaterialen.

Met het roze knutsel kinderschort kunnen kinderen ongestoord creatief zijn, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de rommel. Het schort is eenvoudig schoon te maken en kan worden hergebruikt voor talloze knutselprojecten. Het is ook een geweldige manier om kinderen te leren over het belang van het beschermen van hun kleding tijdens knutselen.

Als je op zoek bent naar een geweldige manier om je kinderen te laten genieten van knutselen zonder je zorgen te hoeven maken over de rommel, dan is het knutsel kinderschort de perfecte oplossing. Bestel er vandaag nog een en zie hoe je kinderen met plezier creatief kunnen zijn, terwijl ze schoon en beschermd blijven

Afmetingen: 52 x 45cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 2 jaar
Afmetingen
52 x 45cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Roze
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8711295801716

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst