Raamstickers Retro
Raamstickers Retro
Raamstickers Retro

Raamstickers Retro

500 op voorraad
1560829
€ 2,49

  • Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Geef je ramen een speelse en vrolijke uitstraling met onze Raamstickers Retro! Met meer dan 100 kleurrijke stickers in elke verpakking, inclusief vlinders, eenhoorns en bloemen, kun je je ramen of andere glazen oppervlakken transformeren in een levendige en betoverende scène.

Deze raamstickers zijn niet alleen perfect voor het decoreren van kamerramen, maar ook voor autoruiten. Of je nu een kinderkamer wilt opvrolijken of een vleugje vrolijkheid aan je auto wilt toevoegen, deze stickers zijn de ideale keuze.

Inclusief twee landschapsplaten voor extra veelzijdigheid, waardoor je nog meer mogelijkheden hebt om je creativiteit de vrije loop te laten. Bovendien zijn de stickers herbruikbaar en kunnen ze gemakkelijk worden verplaatst en opnieuw worden geplakt, zodat je er keer op keer van kunt genieten.

Elke verpakking wordt verkocht per stuk en bevat een assortiment van verschillende kleuren en ontwerpen. Houd er rekening mee dat verschillende uitvoeringen en kleuren door elkaar worden geleverd, waardoor elke aankoop een verrassing is!

Breng kleur en vreugde in je omgeving met onze Raamstickers Retro en transformeer gewone ramen in levendige kunstwerken!

Kinderen zijn dol op stickers! Jouw kinderen zullen zich nooit meer vervelen met de kinderstickers van Speelgoedfamilie.
De stickers kunnen afzonderlijk worden gebruikt voor: Beloningen, schoolwerk, bullet tijdschriften, feestartikelen, crafts herinneringen, vakantiegeschenken en scrapbooking.
Een geweldige cadeau voor kinderen en sticker-verzamelaars van alle leeftijden!

Afmeting: 29 x 23,5 x 0,5 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
29 x 23.5 x 0.5 cm
Materiaal
Papier
EAN code:
8711851780004
500 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst