• -40%
Lijmstift 2 Stuks
Lijmstift 2 Stuks

Lijmstift 2 Stuks

121 op voorraad
Base Toys
BK2403
€ 0,78 € 1,30 -40%

  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en kindvriendelijke lijm om te knutselen of om oppervlakken aan elkaar te plakken, dan hebben wij de oplossing voor jou! Onze plakstift is perfect voor het plakken van papier, karton en foto's, en wordt geleverd in een handige verpakking van twee stuks.

Onze kindvriendelijke plakstift is ideaal voor kinderen, omdat deze niet-toxisch is en gemakkelijk te gebruiken. De lijm droogt snel en zorgt voor een stevige hechting, waardoor jouw knutselwerkjes mooi en duurzaam blijven. Daarnaast is deze plakstift ook geschikt voor volwassenen die op zoek zijn naar een betrouwbare lijm voor hun projecten.

Deze plakstift is niet alleen geschikt voor knutselen en hobby's, maar ook voor schoolprojecten en kantoorwerkzaamheden. Of je nu een presentatie wilt maken of een collage wilt samenstellen, deze plakstift is altijd een handig hulpmiddel om te hebben. Bovendien wordt de plakstift geleverd in een handige verpakking van twee stuks, zodat je altijd een reserve hebt als je er eentje nodig hebt.

Kortom, als je op zoek bent naar een kindvriendelijke lijm die perfect is voor het plakken van papier, karton en foto's, dan is onze plakstift de perfecte keuze. Bestel vandaag nog en ervaar zelf hoe gemakkelijk en betrouwbaar deze lijm is!

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
inhoud 25ml
Materiaal
Kunststof
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Knutselen
EAN code:
8719987814501
121 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst