• Alleen online
Goki Houten Kralenset
Goki Houten Kralenset

Goki Houten Kralenset

54 op voorraad
Goki
5299835
€ 5,99

  • Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ontdek de veelzijdigheid van houten gekleurde kralen met deze prachtige set van 44 kralen! Of je nu graag armbandjes, kettingen of andere sieraden wilt maken, deze kralen bieden eindeloze mogelijkheden voor creativiteit en zelfexpressie.

De set bevat kralen in verschillende levendige kleuren, waardoor je de perfecte combinaties kunt maken die passen bij je eigen stijl en voorkeur. De kralen hebben een diameter van ongeveer 1 cm, waardoor ze gemakkelijk te hanteren zijn en toch opvallend genoeg om je sieraden echt tot leven te brengen.

Met de meegeleverde 3 kralensnoeren kun je direct aan de slag en je eigen unieke sieraden maken. Of je nu beginner bent of al ervaring hebt met sieraden maken, deze set is geschikt voor alle niveaus. Het is een geweldige activiteit om samen met vrienden, familie of zelfs alleen te doen. Het is een creatieve en ontspannende bezigheid die je even helemaal in het moment brengt.

Niet alleen zijn deze houten gekleurde kralen perfect voor het maken van sieraden, maar ze hebben ook een educatieve waarde. Door te werken met de kralen ontwikkel je je fijne motoriek, hand-oogcoördinatie en concentratievermogen. Het is een geweldige manier om je creativiteit te stimuleren en je artistieke vaardigheden verder te ontwikkelen.

Of je nu op zoek bent naar een leuke hobby, een creatieve activiteit voor een feestje of gewoon een ontspannende bezigheid, deze set van houten gekleurde kralen is perfect voor jou. Bestel vandaag nog en begin met het creëren van je eigen unieke sieraden. Laat je verbeelding de vrije loop en geniet van het plezier en de voldoening van het dragen van iets dat je zelf hebt gemaakt.

Afmeting: kraal diameter 1 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 4 jaar
Afmetingen
kraal diameter 1 cm
Materiaal
Hout
Kleur
Multi
Doelgroep
Meisjes
EAN code:
4013594609456
54 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst