Houten Knutselstokjes 50st. Gekleurd
Houten Knutselstokjes 50st. Gekleurd

Houten Knutselstokjes 50st. Gekleurd

Niet op voorraad
Base Toys
BK2262B
€ 1,50

Meer uit de serie


  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Met deze set van 50 houten knutselstokjes in verschillende kleuren kun je de mooiste creaties maken. Of je nu op zoek bent naar knutselstokjes voor een schoolproject, om decoraties te maken of gewoon voor het plezier, deze set heeft het allemaal. De stokjes zijn van hoogwaardige kwaliteit en gemaakt van duurzaam en natuurlijk hout.

Met de verschillende kleuren van de stokjes kun je allerlei verschillende patronen en ontwerpen creëren. De stokjes zijn gemakkelijk te gebruiken voor knutselen, zoals het bouwen van torens, het maken van frames of het versieren van fotolijsten. Of je kunt ze gebruiken om decoraties te maken voor speciale gelegenheden zoals kerst of Pasen.

De verpakking bevat 50 stokjes van 7 centimeter lang en 1 centimeter breed. De houten knutselstokjes zijn licht van gewicht en gemakkelijk te hanteren. Kinderen zullen dol zijn op deze knutselset omdat het hun creativiteit stimuleert en hen helpt om hun fijne motoriek te ontwikkelen.

Deze set van 50 houten knutselstokjes is een perfect cadeau voor kinderen die graag creatief bezig zijn of voor volwassenen die op zoek zijn naar een leuke knutselactiviteit. Met deze set heb je genoeg knutselmateriaal om verschillende projecten te maken en een eindeloze hoeveelheid plezier te beleven.

Hou jij ook zo van knutselen met Hout? Je kunt allerlei mooie dingen maken met hout. Wil jij binnenkort een gezellig dagje knutselen met hout, bij speelgoedfamilie.nl vind je de juiste materialen en knutselsets. Leuke knutselmaterialen voor scholen en thuis bij Speelgoedfamlie.nl.

Afmeting: 7 x 1 cm (stokje)

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
7 x 1 cm (stokje)
Materiaal
Hout
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Knutselen
EAN code:
8719987799617

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst