• -25%
Schilder en Teken Koffer
Schilder en Teken Koffer
Schilder en Teken Koffer
Schilder en Teken Koffer

Schilder en Teken Koffer

113 op voorraad
Artist
BK2460
€ 20,25 € 27,00 -25%

  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Deze gevulde houten koffer bestaat uit 112 stuks, waaronder kleurpotloden, oliepastels, aquarellen, acrylverf, kleurpotloden en schetspennen.

Het houten koffertje bevat:

  • 2 tekenpennen
  • 24 kleurpotloden
  • 24 oliepastels
  • 24 aquarellen en een penseel
  • 12 tubes acrylverf (12 ml)
  • 1 gum

Afmetingen 25,5 x 39,2 x 9 cm (LxBxH)

De koffer is gemaakt van hout en heeft een praktisch handvat met twee sloten zodat hij stevig vast blijft zitten en je hem overal mee naartoe kunt nemen.

Een schilderkoffer en tekenkoffer voor kinderen zijn ideale cadeaus voor jonge kunstenaars die graag creatief bezig zijn. Ze bevatten alles wat nodig is om te schilderen en te tekenen, en zijn speciaal ontworpen voor kinderen om te gebruiken.
Een schilderkoffer bevat vaak een assortiment van kleurrijke verf, penseelstokjes en een doek om op te schilderen. Sommige sets bevatten ook accessoires zoals stencils en stickers om mee te werken. Een tekenkoffer daarentegen bevat tekenmaterialen zoals potloden, stiften en krijt, evenals een schetsboek om op te tekenen.
Deze sets zijn een geweldige manier om kinderen te helpen hun creativiteit te ontdekken en te ontwikkelen. Ze zijn ook handig om mee te nemen onderweg, zodat kinderen altijd kunnen blijven tekenen en schilderen, waar ze ook zijn.
Als je op zoek bent naar een schilderkoffer of tekenkoffer voor een jonge kunstenaar, is het belangrijk om een set te kiezen die geschikt is voor de leeftijd van het kind. Kies bijvoorbeeld voor een set met dikkere, stevigere verfstiften voor jongere kinderen, terwijl oudere kinderen wellicht meer gebaat zijn bij fijne penselen en waterverf. Bovendien is het goed om te zoeken naar sets die gemaakt zijn van veilige, niet-giftige materialen. Zo kun je ervan verzekerd zijn dat het kind de set op een veilige manier kan gebruiken.

In samenvatting zijn schilderkoffers en tekenkoffers voor kinderen een geweldige manier om de creativiteit van jonge kunstenaars te stimuleren. Kies een set die geschikt is voor de leeftijd van het kind en let op de kwaliteit van de materialen om ervoor te zorgen dat het kind op een veilige manier kan tekenen en schilderen.

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
25,5 x 39,2 x 9 cm (LxBxH)
Materiaal
Hout
Kleur
Bruin
EAN code:
8719987890246
113 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst