Pixel Kleurboek Uiltjes
Pixel Kleurboek Uiltjes

Pixel Kleurboek Uiltjes

500 op voorraad
Mondikaarten
3030130C
€ 3,99

  • Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Met de komst van het pixelprent kleurboek, ben je verzekerd van een unieke kleurervaring. Dit kleurboek is dé nieuwste trend en biedt de perfecte manier om je creativiteit de vrije loop te laten terwijl je tegelijkertijd je fijne motoriek traint. Het pixelprent kleurboek is gevuld met schattige tekeningen van Uitjes die zijn opgedeeld in kleine vierkantjes, oftewel pixels. Het idee is dat je elk vakje een eigen kleurtje geeft, waardoor uiteindelijk een prachtige pixelfoto van een lief uiltje ontstaat. Deze unieke manier van kleuren biedt de perfecte manier om te ontspannen en tegelijkertijd je creativiteit te stimuleren.
Door het invullen van elk vakje met een specifieke kleur, wordt je uitgedaagd om precisie en aandacht te besteden aan elk detail. Hierdoor wordt je fijne motoriek getraind en ontwikkeld. Daarnaast biedt het pixelprent kleurboek de mogelijkheid om zelf te beslissen welke kleuren je gebruikt, waardoor je je eigen unieke en creatieve interpretatie kunt geven aan elke tekening.
In samenvatting, een pixelprent kleurboek is een unieke manier om te ontspannen, je creativiteit te stimuleren en tegelijkertijd je fijne motoriek te trainen. Dit boek met schattige uiltjes tekeningen is perfect voor zowel kinderen als volwassenen die willen genieten van een creatieve activiteit. Met de nieuwste trend in kleurboeken, het pixelprent kleurboek, zal kleuren nooit meer hetzelfde zijn.

Afmeting: 28 x 21 x 0,5 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
28 x 21 x 0.5 cm
Materiaal
Papier
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Knutselen
EAN code:
9789088201233
500 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst