• Nieuw
Pixel Kleurboek Hondje
Pixel Kleurboek Hondje

Pixel Kleurboek Hondje

500 op voorraad
Mondikaarten
3030130A
€ 4,43

  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Omschrijving

Het pixelprent kleurboek is een uniek en inspirerend boek vol met schattige tekeningen van hondjes die zijn opgedeeld in kleine vierkantjes, oftewel pixels. De bedoeling is om elk vakje een eigen kleurtje te geven, waardoor uiteindelijk een prachtige pixelfoto van een lief hondjes ontstaat. Dit biedt de perfecte manier om te ontspannen en tegelijkertijd je creativiteit te stimuleren.
Door het invullen van elk vakje met een specifieke kleur, word je uitgedaagd om precisie en aandacht te besteden aan elk detail. Hierdoor wordt je fijne motoriek getraind en ontwikkeld. Daarnaast biedt het pixelprent kleurboek de mogelijkheid om zelf te beslissen welke kleuren je gebruikt, waardoor je je eigen unieke en creatieve interpretatie kunt geven aan elke tekening. Of je nu een kind of volwassene bent, dit boek is perfect voor iedereen die geniet van een creatieve activiteit.
Met de nieuwste trend in kleurboeken, het pixelprent kleurboek, zal kleuren nooit meer hetzelfde zijn. Dit boek is een must-have voor iedereen die op zoek is naar een unieke en uitdagende manier om te ontspannen en tegelijkertijd te groeien in creativiteit en fijne motoriek.

Afmeting: 28 x 21 x 0,5 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
28 x 21 x 0.5 cm
Materiaal
Papier
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Knutselen
EAN code:
9789088201240
500 Producten

Bekijk meer

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst