Gips Gieten Set Ruimte
Gips Gieten Set Ruimte

Gips Gieten Set Ruimte

Niet op voorraad
Base Toys
BK2515A
€ 4,95


  • Bekijk meer van Ruimtevaart
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een leuke en educatieve knutselset voor jouw kind? Dan is deze gipsen knutselset perfect! Met deze set kunnen kinderen hun eigen gipsfiguren in de vorm van planeten maken. De set bevat alle benodigde materialen, zoals gips, een vorm, gips mengbakje, verf, penselen en een schraper. De knutselset is geschikt voor kinderen vanaf vijf jaar en wordt geleverd inclusief handleiding.

Het maken van de planeten is niet alleen een leuke bezigheid, maar ook erg leerzaam. Kinderen leren namelijk over het heelal en de verschillende planeten die daarbij horen. Door het maken van de planeten kunnen kinderen hun creativiteit en motorische vaardigheden ontwikkelen. Daarnaast is het ook nog eens erg leuk om het resultaat te zien van hun eigen gemaakte planeten.

De gipsen knutselset is van hoge kwaliteit en zorgt voor urenlang knutselplezier. Het is een perfect cadeau voor kinderen die graag creatief bezig zijn en geïnteresseerd zijn in het heelal. Na het maken van de planeten kunnen ze deze bijvoorbeeld als decoratie op hun kamer zetten of gebruiken voor een schoolproject. Bestel deze leuke en educatieve knutselset vandaag nog en laat jouw kinderen hun eigen planeten maken!

Afmetingen: verpakking 22 x 18 x 5cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 5 jaar
Afmetingen
verpakking 22 x 18 x 5cm
Materiaal
Gips
Kleur
Multi
EAN code:
8720573143196

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst