Hobbyset, 398dlg.
Hobbyset, 398dlg.

Hobbyset, 398dlg.

40 op voorraad
Base Toys
BK2120
€ 5,95

  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Op zoek naar een leuke hobby voor jong en oud? Dan is de Hobbyset, 398dlg een geweldige keuze! Deze set bevat maar liefst 398 onderdelen waarmee je de mooiste fantasiefiguren kunt maken. Of je nu een beginner of een ervaren knutselaar bent, deze set biedt eindeloze mogelijkheden.

De Hobbyset, 398dlg bevat tientallen pijpenragers in verschillende kleuren, waarmee je de basis kunt leggen voor je creaties. Vervolgens kun je de creaties helemaal afmaken met behulp van de ronde en vierkante kralen in verschillende formaten. Hiermee kun je de meest fantastische details aan je fantasiefiguren toevoegen.

Met deze hobbyset kun je urenlang creatief bezig zijn en je eigen fantasiewereld tot leven brengen. Het is een geweldige activiteit om alleen te doen, maar ook leuk om samen met vrienden of familie te knutselen.

Bovendien is de Hobbyset, 398dlg ook een geweldig cadeau-idee voor een verjaardag, feestdag of zomaar omdat je iemand wilt verrassen. Het is een leuke en creatieve manier om de ontvanger te laten zien dat je aan hen denkt.

Kortom, met de Hobbyset, 398dlg heb je alles wat je nodig hebt om je creativiteit de vrije loop te laten en de mooiste fantasiefiguren te maken. Bestel vandaag nog en ontdek zelf hoe leuk deze hobbyset is!

Afmeting: verpakking 9,5 x 9,5 x 23 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
9,5 x 9,5 x 23 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Knutselen
EAN code:
8718158427861
40 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst