• Alleen online
Goki houten Klok - Leer klokkijken
Goki houten Klok - Leer klokkijken

Goki houten Klok - Leer klokkijken

21 op voorraad
Goki
5299380
€ 6,99

  • Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ontdek de wereld van klokkijken met deze educatieve houten klok! Met zijn makkelijk beweegbare wijzers en duidelijke aanduidingen van alle uren en minuten, is deze klok de perfecte tool om kinderen te helpen klokkijken op een leuke en interactieve manier.

De houten klok is ontworpen met oog voor detail en kwaliteit. De wijzers kunnen gemakkelijk worden verplaatst, zodat kinderen kunnen oefenen met het instellen van de juiste tijd. De uren en minuten zijn duidelijk aangegeven, waardoor het gemakkelijk is om te leren hoe je de tijd afleest op een analoge klok.

Klokkijken is een belangrijke vaardigheid die kinderen helpt bij het begrijpen van tijd en planning. Met deze houten klok kunnen ze op een speelse manier de basisprincipes van klokkijken onder de knie krijgen. Het is een geweldige tool voor zowel thuis als in de klas, waar kinderen op hun eigen tempo kunnen leren en oefenen.

Deze houten klok is niet alleen educatief, maar ook duurzaam en veilig in gebruik. Gemaakt van hoogwaardig hout, is het bestand tegen dagelijks gebruik en kan het generaties lang meegaan.

Of je nu een ouder bent die je kind wilt helpen klokkijken of een leraar die een leuke en interactieve les wilt geven, deze houten klok is de ideale keuze. Bestel vandaag nog en geef kinderen de mogelijkheid om op een leuke en educatieve manier klokkijken te leren. Stimuleer hun cognitieve vaardigheden, tijdsbewustzijn en zelfvertrouwen met deze prachtige houten klok!

Afmeting ca. diameter 18 cm.

Goki houten speelgoed voldoet aan de veiligheidsrichtlijnen 2009/48 voor kinderspeelgoed. Al het houten speelgoed heeft een CE keurmerk en voldoet aan de EN 71 standaards op het gebied van mechanische en fysieke veiligheid, brandveiligheid, vrij van schadelijke chemische stoffen en vrij van zware metalen.

Het merk Goki staat voor een goede prijs kwaliteitsverhouding. Het speelgoed heeft een functioneel design en moderne kleuren. Houten speelgoed is essentieel voor de motorieke en tactische ontwikkeling van ieder kind.

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 6 jaar
Afmetingen
diameter 18 cm
Materiaal
Hout
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
4013594589802
21 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst