Foam Vliegtuig Vogel
Foam Vliegtuig Vogel

Foam Vliegtuig Vogel

4 op voorraad
Henbrandt
R01874
€ 0,55

  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ervaar Magisch Vliegplezier met het Foam Vliegtuigje Vogel!

Stel je voor dat je een foam vliegtuigje hebt dat als een echte vogel hoog door de lucht kan vliegen. Dat is precies wat ons Foam Vliegtuigje Vogel doet! Met dit spannende vliegtuigje ervaar je de sensatie van het zien van een vogel die vrij door de lucht zweeft. Het beste deel? Van tevoren weet je niet welke van de zes unieke Vogel vliegtuigjes er in de verpakking zit, waardoor het een verrassend en leuk cadeau is! Of je het nu wilt uitdelen als uitdeelcadeautje op een kinderfeestje, in een kinderopvang, BSO of als een leuk extraatje in een restaurant bij een kindermenu, dit Foam Vliegtuigje Vogel zal ongetwijfeld de harten van jonge kinderen veroveren.

Onze Foam Vliegtuigje Vogel is ontworpen met liefde voor detail en een vleugje magie. Elk vliegtuigje heeft het uiterlijk van een charmante vogel, compleet met kleurrijke veren en schattige kenmerken. De kinderen zullen genieten van het zien van hun favoriete vogelvriendjes vliegen terwijl ze zich een weg banen door de lucht.

De verrassing van welk Foam Vliegtuigje Vogel er in de verpakking zit, maakt dit vliegtuigje tot een geweldig cadeau. Elk kind zal enthousiast zijn om zijn of haar eigen unieke vogelvliegtuigje te ontdekken en er meteen mee te spelen. Het is een fantastisch uitdeelcadeautje op kinderfeestjes, in kinderopvangcentra, BSO's of als beloning voor bijzondere prestaties op school.

Onze Foam Vliegtuigje Vogel wordt individueel verkocht en wordt geleverd met zes verschillende uitvoeringen. De verrassing van welk vogelvliegtuigje je krijgt, voegt extra opwinding toe aan het speelplezier. De prijs per stuk maakt het ook gemakkelijk om een aantal vliegtuigjes te kopen en ze uit te delen aan meerdere kinderen.

Ons Foam Vliegtuigje Vogel is ontworpen om gemakkelijk te gebruiken, zelfs voor kleine kinderen. De vliegtuigjes zijn gemaakt van zacht en licht foam, waardoor ze gemakkelijk door de lucht zweven zonder schade te veroorzaken. Kinderen kunnen eenvoudig de vogel werpen en kijken hoe hij elegant door de lucht vliegt.

Afmeting: lengte 16cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
lengte 16cm
Materiaal
Foam
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
5026619018743
4 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst