• -10%
Stuiterbal Pastel 3cm
Stuiterbal Pastel 3cm

Stuiterbal Pastel 3cm

57 op voorraad
LG-Imports
LG8631
€ 0,32 € 0,35 -10%

  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ben je op zoek naar een simpel en vermakelijk speeltje voor kinderen? Dan is de stuiterbal de perfecte keuze! Met een diameter van 3,2 cm past deze stuiterbal perfect in kleine kinderhandjes en heeft hij een mooie pastel kleur die zeker in de smaak zal vallen.

Het gebruik van de stuiterbal is simpel: gooi hem op de grond en kijk hoe hoog hij kan stuiteren! Kinderen zullen zich urenlang vermaken met het stuiteren van de bal en proberen om hem zo hoog mogelijk in de lucht te krijgen. Dit kan zowel binnen als buiten, waardoor het een perfect speeltje is voor elk seizoen.

Daarnaast is de stuiterbal niet alleen leuk om mee te spelen, maar kan het ook helpen bij de ontwikkeling van de fijne motoriek en hand-oog coördinatie bij jonge kinderen. Het gooien en vangen van de bal stimuleert namelijk de hand-oog coördinatie en het vastpakken van de bal helpt bij het ontwikkelen van de fijne motoriek.

De stuiterbal is ook een ideaal cadeautje voor kinderen. Het is goedkoop, maar toch vermakelijk en stimulerend voor de ontwikkeling. Daarnaast is het compact en licht van gewicht, waardoor het gemakkelijk mee te nemen is naar bijvoorbeeld de speeltuin of op vakantie.

Kortom, de stuiterbal is een simpel en vermakelijk speeltje dat perfect is voor kinderen. Bestel hem nu en laat kinderen urenlang stuiterplezier beleven terwijl ze hun fijne motoriek en hand-oog coördinatie ontwikkelen.

Leuk als uitdeelcadeautje, bij een kinderfeestje, kinderopvang, BSO of als aardigheidje in een restaurant bij een kindermenu.
Natuurlijk zijn ze er ook om er gewoon thuis of bij vriendjes mee te spelen.

De prijs is per stuk en de kleuren uitvoeringen worden door elkaar geleverd.

Afmetingen: diameter 3,2cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
diameter 3,2cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
5413247086310
57 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst