• -10%
Gekleurde Stuiterballen, 10st.
Gekleurde Stuiterballen, 10st.

Gekleurde Stuiterballen, 10st.

37 op voorraad
LG-Imports
LG8605
€ 1,67 € 1,85 -10%

  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Beleef eindeloos stuiterplezier met onze vrolijke set van tien stuiterballen in maar liefst vijf verschillende kleuren: blauw, groen, oranje, rood en paars. Deze stuiterballen laten je versteld staan met hun gekke sprongen en zorgen voor urenlang vermaak en opwinding.

Of je nu een feestje organiseert, een kinderopvang runt of gewoon wat speelse vreugde wilt toevoegen aan je dagelijkse leven, onze supercoole stuiterballen zijn de perfecte keuze. Laat ze op de grond stuiteren, tegen de muur laten springen of vang ze met behendige handbewegingen - er zijn talloze manieren om te genieten van deze stuiterende sensaties.

Deze set van stuiterballen is ook een geweldig uitdeelcadeautje voor kinderfeestjes, een leuke verrassing in de kinderopvang, BSO of als een aardigheidje in restaurants met een kindermenu. Kinderen zullen dol zijn op deze kleurrijke en interactieve traktaties, die niet alleen zorgen voor plezier, maar ook voor een gezonde dosis beweging en spel.

Voeg een sprankje vreugde toe aan je evenementen en speelmomenten met onze Leuke Set Stuiterballen. Laat de bal rollen (of beter gezegd, stuiteren) en maak herinneringen die nog lang zullen blijven hangen. Bestel vandaag nog en ervaar zelf de vreugde en opwinding van deze speelse accessoires die geschikt zijn voor thuis, feestjes en overal daar tussenin!

Afmeting: diameter 2,5 cm per stuiterbal

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
diameter 2,5 cm per stuiterbal
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
5413247086051
37 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst