Stretchy Fidget Hond
Stretchy Fidget Hond
Stretchy Fidget Hond
Stretchy Fidget Hond

Stretchy Fidget Hond

3 op voorraad
Base Toys
BK2573
€ 2,95

  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Deze schattige squishy hond is de perfecte manier om stress te verminderen. De zachte, elastische textuur van de hond maakt het onweerstaanbaar om in te knijpen en te spelen. Dit is een geweldige manier om je te ontspannen na een drukke dag op school of op het werk.

De squishy hond is ontworpen in de vorm van een lieve mopshond. Deze hond is niet alleen schattig, maar ook effectief in het verminderen van stress. Door te knijpen, te rekken of te kneden aan het speelfiguur, help je jezelf om te ontspannen en tot rust te komen.

De squishy hond is een compact en draagbaar speelgoed. Je kunt het gemakkelijk meenemen onderweg, of het nu naar school, werk of op reis is. Het is een geweldig speelgoed om overal bij je te hebben voor wanneer je stress voelt opkomen.

Dit speelgoed is niet alleen geschikt voor kinderen, maar ook voor volwassenen. Het is een geweldig hulpmiddel voor iedereen die behoefte heeft aan stressvermindering en ontspanning. De squishy hond is een betaalbare manier om op een leuke manier stress te verminderen.

Kortom, als je op zoek bent naar een schattig en effectief hulpmiddel om stress te verminderen, dan is deze squishy hond zeker iets voor jou. Bestel hem vandaag nog en ontdek hoe hij jou kan helpen ontspannen en tot rust te komen!

Afmetingen: 4,5 x 8 x 4,5cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
4,5 x 8 x 4,5cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Bruin
EAN code:
8720573236201
3 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst