Stressbal Met Bolletjes
Stressbal Met Bolletjes
Stressbal Met Bolletjes
Stressbal Met Bolletjes

Stressbal Met Bolletjes

43 op voorraad
Base Toys
BK2388
€ 1,45

  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Stress is een onvermijdelijk onderdeel van het dagelijks leven en het kan soms moeilijk zijn om een uitlaatklep te vinden voor al die spanning. Gelukkig is er nu een geweldige oplossing: de stressbal met kleine balletjes!

Deze stressbal is ideaal voor iedereen die op zoek is naar een manier om stress te verminderen en ontspanning te bevorderen. Het is een eenvoudig hulpmiddel dat je in je hand kunt houden en waar je in kunt knijpen om de spanning te verminderen. Terwijl je knijpt, verschijnen er kleine balletjes die je helpen om je te concentreren en te ontspannen. Het is een perfecte manier om je handen en geest bezig te houden, en het kan zelfs helpen bij het verbeteren van je grip en handkracht.

De stressbal is niet alleen een handig hulpmiddel voor stressvermindering, maar het is ook gewoon een leuk speeltje om mee te spelen. Het kan een geweldige manier zijn om jezelf te vermaken tijdens een saai moment of om te gebruiken als speelgoed voor kinderen. Het kan zelfs helpen bij het verbeteren van de fijne motoriek van kinderen terwijl ze ermee spelen.

Al met al is deze stressbal met kleine balletjes een geweldige investering voor iedereen die op zoek is naar een eenvoudige en effectieve manier om stress te verminderen en ontspanning te bevorderen. Het is gemakkelijk mee te nemen en te gebruiken op elk moment van de dag, en kan zelfs een leuke manier zijn om jezelf of je kinderen bezig te houden. Dus waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog jouw stressbal met kleine balletjes en ervaar de voordelen van deze geweldige stressverminderaar!

Prijs per stuk en de verschillende kleuren worden door elkaar geleverd.
Afmetingen: diameter 7cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
diameter 7cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Door elkaar geleverd
EAN code:
8719987388842
43 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst