Slijm Ei Dino
Slijm Ei Dino
Slijm Ei Dino

Slijm Ei Dino

Niet op voorraad
John Toy
JT24277
€ 1,95


  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Stap in de spannende wereld van de dinosaurussen met het verrassende Baby Dino Slijm Ei! Dit unieke speelgoed biedt een boeiende ervaring voor kinderen om hun eigen baby dino te ontdekken. Het ei is gemaakt van stevig kunststof en wanneer je het opent, wacht er een slijmerige substantie en een schattige speelgoed dinosaurus om tevoorschijn te komen. Het is een magisch moment dat keer op keer voor verwondering zorgt!

Laat je kinderen hun nieuwsgierigheid de vrije loop laten terwijl ze het ei openen en de verborgen schat ontdekken. Elke keer dat ze het ei openen, is er een verrassing welke dino er tevoorschijn komt. Verschillende uitvoeringen worden door elkaar geleverd, wat zorgt voor extra spanning en verzamelplezier.

De slijmerige substantie in het ei voegt een tactiele dimensie toe aan het speelplezier. Kinderen kunnen zich vermaken met het voelen en kneden van het slijm, waardoor het een sensorische ervaring wordt. Het speelgoed dinosaurusje is ook een geweldig element om mee te spelen en de verbeelding van kinderen te stimuleren.

Dit Baby Dino Slijm Ei is niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook educatief. Het introduceert kinderen in de wereld van de paleontologie en de fascinerende geschiedenis van dinosaurussen. Het stimuleert hun nieuwsgierigheid, helpt bij het ontwikkelen van fijne motoriek en bevordert de cognitieve vaardigheden.

Dompel jezelf onder in een avontuurlijke speelervaring met het Baby Dino Slijm Ei. Bestel vandaag nog en laat je kinderen genieten van de opwinding van het ontdekken van hun eigen baby dino. Het is ook een geweldig cadeau-idee voor verjaardagen, feestdagen en speciale gelegenheden. Laat het speelplezier en de verwondering beginnen!

Afmeting: 9 x 6 x 6 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
9 x 6 x 6 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Dinosaurus
EAN code:
8711866242771

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst