• Alleen online
  • -10%
  • Pakket
Sleutelhanger Voetbal Soft 48st.
Sleutelhanger Voetbal Soft 48st.

Sleutelhanger Voetbal Soft 48st.

6 op voorraad
LG-Imports
LG7741-48
€ 34,88 € 38,75 -10%

Dit pakket bevat

  • Bekijk meer van Voetbal Thema
  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Duik in het Sportieve Avontuur met 48 Voetbal Sleutelhangers!

Betreed het veld van opwinding en teamgeest met deze set van 48 Voetbal Sleutelhangers. Of je nu op zoek bent naar een enthousiast uitdeelcadeau voor een kinderfeestje, een sportieve verrassing voor kinderopvang of BSO, of simpelweg een vrolijk aardigheidje voor speciale gelegenheden, deze voetbal sleutelhangers voegen een flinke dosis sportiviteit toe aan je dag.

Deze verzameling van 48 voetbal sleutelhangers combineert passie met speelplezier. Vervaardigd van duurzame materialen, dienen deze sleutelhangers niet alleen als praktische sleutelorganizers, maar stralen ze ook de liefde voor de sport uit die velen verenigt.

De voetbal sleutelhangers zijn niet alleen fantastisch voor persoonlijk gebruik, maar vormen tevens het perfecte cadeau voor bijzondere gelegenheden zoals kinderfeestjes. Kinderen zullen verrukt zijn over de sportieve uitstraling van deze voetballen, die de liefde voor het spel in hen aanwakkeren. Of je nu een kinderfeestje met een sportief thema organiseert, een kinderopvang of BSO beheert, of een levendige extra zoekt voor het kindermenu in een restaurant, deze sleutelhangers brengen een dynamische dimensie.

Bovendien zijn deze voetbal sleutelhangers perfect als weggevertjes voor beurzen, evenementen en promotieactiviteiten. Voeg een vleugje voetbalenthousiasme toe aan je sleutelbos of accessoires met deze set van energieke voetbal sleutelhangers.

Wacht niet langer en bestel vandaag nog deze bundel van 48 Voetbal Sleutelhangers om je sportieve geest te versterken en anderen te inspireren. Voeg een sportieve en unieke twist toe aan je dag met deze fantastische voetbal sleutelhangers en deel het spelplezier met iedereen om je heen!

Speelgoedfamilie.nl heeft een ruim assortiment van unieke sleutelhangers, waaronder een eenhoorn, een zaklamp of een dinosaurus. Deze sleutelhangers zijn leuk als uitdeelcadeautje voor een kinderfeestje, kinderopvang, BSO, of als aardigheidje in een restaurant bij een kindermenu. Voor voetbalclubs zijn ze ook een perfect weggevertje. Bekijk meer producten met als thema voetbal op onze website.

Meer producten met als thema Voetbal vind je hier.

Afmeting: diameter 4 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
diameter 4 cm
Materiaal
Foam
Kleur
Wit
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Montage
Nee
Thema
Voetbal
EAN code:
5413247177414
6 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst