• -10%
Sleutelhanger Dolfijn Metaal
Sleutelhanger Dolfijn Metaal
Sleutelhanger Dolfijn Metaal

Sleutelhanger Dolfijn Metaal

Niet op voorraad
LG-Imports
LG9892
€ 0,50 € 0,55 -10%


  • Bekijk meer van Dolfijnen
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

De prachtige metalen sleutelhanger in de vorm van een dolfijn is een charmante en veelzijdige accessoire die geschikt is voor diverse gelegenheden. Deze schattige sleutelhanger heeft niet alleen een functioneel doel, maar dient ook als een stijlvolle en opvallende decoratie voor je sleutels, tas, of rugzak.

Een van de leuke toepassingen van deze dolfijn sleutelhanger is als uitdeelcadeautje. Als je op zoek bent naar een klein geschenk om aan kinderen te geven tijdens een kinderfeestje, in de kinderopvang, op school (BSO), of zelfs in een restaurant met een kindermenu, dan is deze dolfijn sleutelhanger een uitstekende keuze. Kinderen zijn vaak dol op dieren en zullen deze schattige dolfijn zeker waarderen. Het is een geweldige manier om een glimlach op hun gezicht te toveren en hun dag een beetje specialer te maken.

Bovendien zijn deze sleutelhangers ook geschikt voor andere gelegenheden, zoals beurzen, evenementen, of als weggevertje bij speciale promoties. De dolfijn sleutelhanger heeft een tijdloos en universeel aantrekkelijk ontwerp, waardoor hij geschikt is voor een breed publiek.

Deze metalen sleutelhanger is niet alleen leuk om te geven, maar ook om te ontvangen. Hij is duurzaam en van hoge kwaliteit, zodat hij lang meegaat en je dagelijks kunt gebruiken zonder je zorgen te maken over slijtage. Bovendien voegt de schittering van het metaal een vleugje elegantie toe aan je sleutelbos.

Kortom, de prachtige metalen dolfijn sleutelhanger is een veelzijdige en charmante accessoire die geschikt is voor allerlei gelegenheden. Het is een klein geschenk met een grote impact, ideaal om vreugde en plezier te verspreiden onder zowel kinderen als volwassenen.

Speelgoedfamilie.nl heeft een ruim assortiment sleutelhangers, ieder met een eigen, uniek element. Bijvoorbeeld een sleutelhanger met een eenhoorn, sleutelhanger met een zaklamp of een sleutelhanger in de vorm van een dinosaurus.

Prijs is per stuk en de verschillende kleuren worden door elkaar geleverd.

Afmetingen: lengte dolfijn 7cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
lengte dolfijn 7cm
Materiaal
Metaal
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Dieren
EAN code:
5413247098924

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst