Sleutelhanger Boerderijdieren Schaap
Sleutelhanger Boerderijdieren Schaap

Sleutelhanger Boerderijdieren Schaap

Niet op voorraad
Base Toys
BT2684
€ 0,49

Meer uit de serie


  • Bekijk meer van Boerderij
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Op zoek naar een schattige sleutelhanger? Dan is de Sleutelhanger Boerderijdieren Schaap de perfecte keuze! Deze charmante sleutelhanger brengt een vleugje boerderijplezier aan je sleutelbos, tas of rugzak.

Het Sleutelhanger Boerderijdieren Schaap is lief en zorgt altijd voor een glimlach op je gezicht. Met zijn zachte witte vacht en schattige uitdrukking is dit schaapje een echte blikvanger. Of je nu een dierenliefhebber bent of gewoon houdt van leuke accessoires, deze sleutelhanger zal zeker je hart stelen.

Het schaapje op deze sleutelhanger is met zorg vervaardigd en heeft oog voor detail. Het schaapje is voorzien van lieve oogjes en een vriendelijke glimlach. Het kleine formaat van de sleutelhanger maakt hem handig om overal mee naartoe te nemen, zodat je altijd een stukje boerderijgezelligheid bij je hebt.

De Sleutelhanger Boerderijdieren Schaap is niet alleen een leuke accessoire, maar ook een geweldig cadeau-idee. Of het nu voor een vriend, familielid of collega is, deze schattige sleutelhanger zal zeker in de smaak vallen. Het is een perfect cadeau voor dierenliefhebbers, boerderijenthousiastelingen en iedereen die houdt van schattige en unieke items.

Kies voor de Sleutelhanger Boerderijdieren Schaap en voeg een vleugje vrolijkheid toe aan je dagelijkse leven. Bestel vandaag nog en geniet van het plezier en de charme die deze schattige sleutelhanger met zich meebrengt!

Afmetingen: lengte inclusief hanger 10cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
lengte inclusief hanger 10cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Wit
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Boerderij
EAN code:
8740236587747

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst