Magneet
Magneet

Magneet

Niet op voorraad
Base Toys
BK2401
€ 1,95


  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Deze magneet in de vorm van een hoefijzer is een geweldig speeltje voor kinderen. Het is niet alleen leuk, maar het is ook educatief. De magneet is ontworpen om aan elk stukje ijzer te kleven en kinderen zullen versteld staan ​​van de kracht van de magneet. Het stimuleert de nieuwsgierigheid van kinderen en moedigt hen aan om te experimenteren en te ontdekken.

Kinderen kunnen de magneet gebruiken om verschillende voorwerpen op te tillen en te verkennen. Het kan worden gebruikt om metalen voorwerpen zoals paperclips, spijkers, en munten op te tillen. Door te experimenteren en te spelen met de magneet, kunnen kinderen leren over magnetisme en de eigenschappen van verschillende materialen.

De magneet in de vorm van een hoefijzer is niet alleen een leuk speeltje voor kinderen, maar het kan ook worden gebruikt als educatief hulpmiddel in de klas. Het kan worden gebruikt om kinderen te leren over de verschillende eigenschappen van magneten en om experimenten uit te voeren om deze eigenschappen te ontdekken.

De magneet in de vorm van een hoefijzer is ook een geweldig cadeau voor kinderen die van wetenschap en technologie houden. Het is een leuke en educatieve manier om hun nieuwsgierigheid te stimuleren en hen te helpen leren over de wereld om hen heen.

Bestel vandaag nog je magneet in de vorm van een hoefijzer en ontdek de magie van magnetisme. Het is een geweldig speeltje voor kinderen en een leuke manier om te leren over wetenschap en technologie. De magneet is duurzaam en gaat lang mee, waardoor het een geweldige investering is voor kinderen die van experimenteren en leren houden.

Afmeting: 11,5 x 12 x 20cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
11,5 x 12 x 20cm
Materiaal
Kunststof en Metaal
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8719987739095

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst