Hot Wheels Gum
Hot Wheels Gum

Hot Wheels Gum

348 op voorraad
Hot Wheels
6430532
€ 0,69

  • Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ben je op zoek naar een coole gum om je schoolspullen op te vrolijken? Zoek dan niet verder, want deze gum met een stoere Hot Wheels afbeelding is precies wat je nodig hebt! Met zijn opvallende ontwerp en praktische functionaliteit is deze gum een geweldige aanvulling op je schoolbenodigdheden.

De gum is voorzien van een kartonnetje met een gedetailleerde Hot Wheels afbeelding die onmiddellijk de aandacht trekt. Of je nu dol bent op snelle auto's, spannende races of gewoon stoere ontwerpen, deze gum heeft het allemaal. Het voegt een vleugje opwinding toe aan je schooldag en maakt foutjes corrigeren een stuk leuker.

Naast zijn stoere uiterlijk, doet deze gum ook uitstekend zijn werk. Hij verwijdert potloodstrepen en schetsen met gemak en laat je papier er weer als nieuw uitzien. Het handzame formaat past perfect in je etui of pennenzak, zodat je hem altijd bij de hand hebt wanneer je hem nodig hebt.

Of je nu een fan bent van Hot Wheels of gewoon op zoek bent naar een leuke gum om je schooldag op te vrolijken, deze gum met Hot Wheels afbeelding is de juiste keuze. Voeg een beetje pit toe aan je schoolspullen en laat iedereen zien dat je een liefhebber bent van spannende autoraces!

Afmeting: lengte 6 cm.

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
lengte 6 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
5902643608368
348 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst