• -10%
Gum Ananas
Gum Ananas

Gum Ananas

Niet op voorraad
LG-Imports
LG6462
€ 0,41 € 0,45 -10%


  • Bekijk meer van Ananas
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ben je op zoek naar een leuke en originele gum? Dan is het gummetje in de vorm van een ananas echt iets voor jou! Dit gummetje is niet alleen praktisch, maar ook nog eens een echte eyecatcher op je bureau of in je etui.

Het gummetje heeft de vorm van een ananas en is gemaakt van hoogwaardig materiaal. Het is een stevig gummetje dat gemakkelijk kleine foutjes kan verwijderen zonder strepen achter te laten op je papier. Bovendien is het gummetje erg handzaam, waardoor het gemakkelijk mee te nemen is in je etui of broekzak.

Het gummetje in de vorm van een ananas is niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor volwassenen. Het is een leuke en originele manier om je bureau op te fleuren. Daarnaast is het ook nog eens een leuk cadeautje om te geven aan iemand die van ananassen houdt.

Kortom, het gummetje in de vorm van een ananas is een leuke en praktische accessoire die niet mag ontbreken in je etui of op je bureau. Het is gemaakt van hoogwaardig materiaal en verwijdert foutjes zonder strepen achter te laten op je papier. Bestel nu en laat je verrassen door de originele vorm van dit gummetje!

Leuk als uitdeelcadeautje, bij een kinderfeestje, kinderopvang, BSO of als aardigheidje in een restaurant bij een kindermenu. Natuurlijk zijn ze er ook om er gewoon thuis of bij vriendjes mee te spelen.

Afmeting artikel: 4 x 1,5 x 1,5 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
4 x 1,5 x 1,5 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Geel
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
5413247064622

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst