• Alleen online
Groei-ei - Dino XL
Groei-ei - Dino XL
Groei-ei - Dino XL
Groei-ei - Dino XL
Groei-ei - Dino XL
Groei-ei - Dino XL

Groei-ei - Dino XL

Niet op voorraad
John Toy
JT24209
€ 3,95

Meer uit de serie


  • Bekijk meer van Dinosaurus
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Maak je klaar voor een spectaculaire ontdekking met het Mega groeiende dinosaurus ei! Dit magische ei verbergt een geheim binnenin, en zodra je het in water plaatst, begint het avontuur. Na slechts één dag van geduld en verwachting zal er een echte dinosaurus tevoorschijn komen!

Het Mega groeiende dinosaurus ei biedt een unieke en spannende ervaring voor jong en oud. Kinderen zullen gefascineerd zijn terwijl ze getuige zijn van de groei van hun eigen dinosaurusvriend. Het proces van het uitbroeden van het ei in water voegt een element van opwinding en mysterie toe aan het spel.

Het is belangrijk op te merken dat dit artikel bestaat uit meerdere versies en dat er geen keuzemogelijkheid kan worden doorgegeven. Dit betekent dat je een willekeurige dinosaurus ontvangt, wat de verrassing en verwondering nog groter maakt. Elke dinosaurus is uniek en heeft zijn eigen kenmerken en kleuren.

Het Mega groeiende dinosaurus ei is niet alleen leuk, maar ook educatief. Kinderen kunnen leren over het proces van groei en ontwikkeling terwijl ze de transformatie van het ei naar een dinosaurus observeren. Dit stimuleert hun nieuwsgierigheid en interesse in de natuurlijke wereld. Het dinosaurus ei is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is veilig voor gebruik.

Voeg wat magie toe aan speeltijd en ontdek de verborgen wereld van dinosaurussen met het Mega groeiende dinosaurus ei. Bestel nu en bereid je voor op een geweldig uitbroedingsavontuur! Let op, de versie die je ontvangt blijft een verrassing, maar de opwinding en verwondering zijn gegarandeerd.

Afmetingen: 11 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 4 jaar
Afmetingen
11 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens
Thema
Dinosaurus
EAN code:
8711866242092

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst