Zweetbandje Voetbal
Zweetbandje Voetbal
Zweetbandje Voetbal

Zweetbandje Voetbal

Niet op voorraad
Rasehorn
RH95069
€ 0,75


  • Bekijk meer van Lachgezicht
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Als fanatieke voetballer weet je als geen ander dat het uitoefenen van fysieke activiteiten kan leiden tot overmatig zweten. Dit kan niet alleen vervelend zijn, maar ook gevaarlijk als het zweet in je ogen komt. Gelukkig hebben wij de perfecte oplossing voor jou: ons zweetbandje voetbal!

Ons zweetbandje voetbal is een handige accessoire die je om je pols draagt tijdens het sporten. Het doel is om het zweet van je gezicht en haar af te vegen, zodat je comfortabel kunt blijven tijdens het uitoefenen van fysieke activiteiten. Dit zweetbandje is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het zweetbandje is niet alleen functioneel, maar geeft ook een aanvulling aan je sportoutfit.

Ons zweetbandje voetbal is gemaakt van hoogwaardige materialen die duurzaam en comfortabel zijn. Het bandje is zacht en rekbaar, waardoor het gemakkelijk om je pols past en erg comfortabel zit. Het voetbalontwerp op de voorzijde van het zweetbandje geeft het een leuke uitstraling en zorgt ervoor dat je opvalt op het veld.

Ons zweetbandje voetbal is niet alleen geschikt voor voetbal, maar kan ook gebruikt worden tijdens andere sporten, zoals tennis, basketbal, en fitness. Het is een geweldige accessoire om te hebben tijdens het sporten en kan hergebruikt worden na het wassen.

Kortom, als je op zoek bent naar een handige en stijlvolle manier om het zweet van je gezicht af te vegen tijdens het sporten, dan is ons zweetbandje voetbal de perfecte keuze voor jou. Bestel nu jouw eigen zweetbandje en blijf comfortabel tijdens het sporten!

Prijs per stuk, verschillende uitvoeringen/kleuren worden door elkaar geleverd.

Afmeting: 7 x 6cm, rekt mee

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
7 x 6cm, rekt mee
Materiaal
Textiel
Kleur
Door elkaar geleverd
Thema
Voetbal
EAN code:
4250552109263

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst