• Alleen online
  • -10%
Zweetband Funny Face
Zweetband Funny Face
Zweetband Funny Face

Zweetband Funny Face

60 op voorraad
LG-Imports
LG9195
€ 0,86 € 0,95 -10%

  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ben je op zoek naar een kleurrijk zweetbandje met een grappig gezichtje? Dan hebben we precies wat je nodig hebt! Ons gekleurde zweetbandje met een grappig gezichtje is niet alleen functioneel, maar ook een leuke en speelse accessoire.

Dit zweetbandje is perfect voor sportieve activiteiten zoals fitness, hardlopen, tennis of andere intensieve workouts. Het absorbeert zweet en houdt je voorhoofd droog, zodat je je volledig kunt concentreren op je prestaties. Het elastische materiaal zorgt voor een comfortabele pasvorm en de hoogwaardige kwaliteit garandeert duurzaamheid, zelfs bij veelvuldig gebruik.

Wat dit zweetbandje echt uniek maakt, is het grappige gezichtje aan de voorkant. Het voegt een vleugje humor en speelsheid toe aan je sportoutfit. Of je nu serieus traint of gewoon plezier hebt, dit zweetbandje laat iedereen glimlachen.

Daarnaast is ons gekleurde zweetbandje ook geschikt voor andere gelegenheden. Het is een geweldige toevoeging aan themafeestjes, verkleedpartijen, sportevenementen of zelfs als een grappig accessoire tijdens festivals. Met zijn levendige kleuren en vrolijke gezichtje trekt het zweetbandje zeker de aandacht.

Bestel vandaag nog ons gekleurde zweetbandje met een grappig gezichtje en voeg een speelse twist toe aan je sportieve activiteiten of feestelijke gelegenheden. Geniet van het comfort, de stijl en het plezier dat dit zweetbandje te bieden heeft.

Leuk als uitdeelcadeautje, bij een kinderfeestje, kinderopvang, BSO of als aardigheidje in een restaurant bij een kindermenu. Natuurlijk zijn ze er ook om er gewoon thuis of bij vriendjes mee te spelen.

Verschillende kleuren worden door elkaar geleverd.
Afmeting: 7 x 6 cm (polsbandje rekt mee)

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
7 x 6 cm (polsbandje rekt mee)
Materiaal
Textiel
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Montage
Nee
Thema
Lachgezicht
EAN code:
5413247091956
60 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst