• Alleen online
  • -10%
  • Pakket
Uitmuntend Fluitje - Lachgezicht 12...
Uitmuntend Fluitje - Lachgezicht 12 Stuks

Uitmuntend Fluitje - Lachgezicht 12 Stuks

49 op voorraad
LG-Imports
LG4375-12
€ 3,56 € 3,95 -10%

Dit pakket bevat

  • Bekijk meer van Lachgezicht
  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Een bundel van 12 Uitmuntend Fluitjes met Lachgezicht - Plezier en Vertier in Elke Hand!

Wil je wat extra vrolijkheid en amusement toevoegen aan je volgende evenement? Zoek niet verder! Met onze bundel van 12 Uitmuntend Fluitjes met Lachgezicht breng je een lach op ieders gezicht. Deze grappige fluitjes, die de vorm hebben van een hand met een lachgezicht, zijn een gegarandeerd succes bij kinderen en volwassenen. Ze zijn niet alleen leuk om te zien, maar ook leuk om te gebruiken voor diverse gelegenheden.

Met hun opvallende ontwerp in de vorm van een hand met een lachend gezicht, zullen deze fluitjes direct de aandacht trekken. Ze zijn een perfecte mix van humor en functionaliteit, waardoor ze geschikt zijn voor allerlei soorten evenementen en feesten. Of je nu een kinderfeestje met een voetbalthema organiseert, ze uitdeelt op de kinderopvang of BSO, of ze als leuke extra toevoegt aan een kindermenu in een restaurant, deze fluitjes zullen voor een vrolijke sfeer zorgen.

Deze fluitjes zijn niet alleen geschikt als uitdeelcadeautje op feestjes, maar ook voor andere gelegenheden. Kinderen kunnen ze thuis, bij vriendjes of zelfs in de klas gebruiken voor spelletjes, plezier en misschien zelfs een beetje lawaai. Het is een geweldige manier om de creativiteit van kinderen te stimuleren en hun verbeeldingskracht te prikkelen.

Of je nu een voetbalthema kinderfeestje organiseert, ze uitdeelt op de kinderopvang, BSO of als aardigheidje in een restaurant, deze fluitjes zijn de perfecte keuze. Hun unieke en lachwekkende ontwerp zal voor veel lachende gezichten zorgen en een positieve sfeer creëren. Ze zijn compact, draagbaar en gemakkelijk te gebruiken, waardoor ze een geweldige aanvulling zijn op elk evenement.

Kortom, onze bundel van 12 Uitmuntend Fluitjes met Lachgezicht voegt een vleugje plezier en vrolijkheid toe aan elke gelegenheid. Met hun unieke design en veelzijdige gebruiksmogelijkheden zijn ze een geweldig cadeau, uitdeelartikel en speelgoed in één. Bestel nu en geniet van ongeëvenaarde glimlachen en gelach bij je volgende evenement!

Verschillende uitvoeringen worden door elkaar geleverd.

Afmeting: 5 x 5 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
5 x 5 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Montage
Nee
Thema
Lachgezicht
EAN code:
8740236588171
49 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst