Flipperspel Dier
Flipperspel Dier
Flipperspel Dier

Flipperspel Dier

46 op voorraad
7895381
€ 0,79

  • Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Op zoek naar een leuk en uitdagend spel voor jong en oud? Kijk dan eens naar onze kunststof flipperspel Dier! Dit spel is niet alleen leuk om te spelen, maar ook nog eens mooi om naar te kijken dankzij de afbeeldingen van verschillende dieren.

Het spel is eenvoudig te spelen: trek de groene schietveer naar beneden, en laat het zilveren balletje omhoog schieten. In welk vakje komt jouw balletje terecht? Per vakje zijn er verschillende punten te verdienen, en wie haalt de meeste punten wint het spel.

Ons flipperspel is gemaakt van kunststof, wat het spel duurzaam en stevig maakt. Je kunt het spel zowel binnen als buiten spelen, en het is geschikt voor kinderen en volwassenen. Dus of je nu een spel wilt spelen met je kinderen, of een uitdaging zoekt met vrienden en familie, dit spel is altijd een goede keuze. Kinderen verbeteren hun concentratie, coordinatie en behendigheid door het spelen van het flipperspel.

In het kort: ons kunststof flipperspel Dier is een leuk en uitdagend spel voor jong en oud. Het spel is eenvoudig te spelen en gemaakt van kunststof, waardoor het duurzaam en stevig is. Bovendien verbetert het de concentratie, coordinatie en behendigheid van de kinderen. Dus waar wacht je nog op? Bestel nu jouw eigen flipperspel Dier!

Leuk als uitdeelcadeautje, bij een kinderfeestje, kinderopvang, BSO of als aardigheidje in een restaurant bij een kindermenu. Natuurlijk zijn ze er ook om er gewoon thuis of bij vriendjes mee te spelen.

Afmeting: 12 x 6 x 1 cm.

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
12 x 6 x 1 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8718012037892
46 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst