Fluffy Fidget Dieren Met Grote Ogen
Fluffy Fidget Dieren Met Grote Ogen

Fluffy Fidget Dieren Met Grote Ogen

6 op voorraad
John Toy
JT24382
€ 3,95

  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ontdek het ultieme knijp- en speelplezier met het fidget dier met grote ogen! Dit schattige en ontspannende speelgoed is perfect om stress te verminderen en jezelf te kalmeren, net als een fidget toy. Laat je verrassen door de verschillende kleuren die willekeurig worden geleverd, en geniet van het heerlijke gevoel van knijpen en spelen.

Het fidget dier met grote ogen is ontworpen om aan al je behoeften te voldoen. Het zachte en knijpbare materiaal biedt een bevredigende textuur en zorgt voor een kalmerend effect wanneer je het in je handen houdt. Je kunt erin knijpen, erop drukken of ermee spelen om stress en angst te verminderen, je te concentreren of gewoon te ontspannen.

Wat dit fidget dier zo speciaal maakt, is de verrassing van de verschillende uitvoeringen en kleuren. Elke keer dat je een fidget dier bestelt, wordt er willekeurig een kleur gekozen, waardoor het altijd een spannende ervaring is om te zien welk schattig dier je zult ontvangen. Voeg wat kleur toe aan je dagelijkse routine en laat je verrassen door de diversiteit van dit leuke speelgoed.

Of je nu een kind, tiener of volwassene bent, het fidget dier met grote ogen is geschikt voor alle leeftijden. Het is een geweldige metgezel voor onderweg, in de klas of op kantoor. Bovendien is het een fantastisch cadeau-idee voor vrienden, familie of collega's die wel wat ontspanning kunnen gebruiken.

Dus waar wacht je nog op? Laat je stress los, verminder angstgevoelens en geniet van het heerlijke gevoel van het fidget dier met grote ogen. Bestel vandaag nog je eigen exemplaar en ontdek het plezier van knijpen en spelen met dit betoverende speelgoed!

Afmetingen: 12,5 x 12 x 9cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
12,5 x 12 x 9cm
Materiaal
Silicone
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8711866243822
6 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst