• Alleen online
Grappige Stuiterbal
Grappige Stuiterbal

Grappige Stuiterbal

500 op voorraad
5320169
€ 1,49

  • Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ontdek Eindeloos Plezier met de Grappige Stuiterbal - Kleurrijk en Stuiterend Vermaak!

Laat je kinderen kennismaken met een wereld vol stuiterend plezier met onze Grappige Stuiterbal! Met levendige kleuren en een stuiterend vermogen dat alle kanten op gaat, zullen kinderen dol zijn op dit speeltje dat hen urenlang vermaakt. Gooi de bal hard tegen de grond en zie hoe hij vrolijk stuitert en voor een lach op ieders gezicht zorgt.

Onze Grappige Stuiterbal is voorzien van levendige kleuren die de aandacht van kinderen meteen zullen trekken. Het vrolijke ontwerp maakt hem onweerstaanbaar en perfect voor kinderen van alle leeftijden. Of het nu binnen of buiten is, deze stuiterbal zorgt voor speelplezier en lachende gezichten.

Gooi de stuiterbal hard tegen de grond en ontdek hoe hij alle kanten op stuitert. Dit interactieve spel moedigt kinderen aan om actief te spelen en helpt bij het ontwikkelen van hun motorische vaardigheden. Bovendien kan het stuiteren van de bal een bron van verbazing en opwinding zijn voor zowel kinderen als volwassenen.

Onze Grappige Stuiterbal is veelzijdig en geschikt voor verschillende gelegenheden. Het is het perfecte uitdeelcadeautje voor feestjes en evenementen zoals kinderfeestjes, kinderopvang, BSO of als een leuke verrassing in een kindermenu in restaurants. De stuiterbal zal zeker een glimlach toveren op het gezicht van elk kind!

We begrijpen het belang van duurzaamheid en veiligheid als het gaat om speelgoed voor kinderen. Onze Grappige Stuiterbal is gemaakt van hoogwaardige materialen die stevigheid en duurzaamheid garanderen. Bovendien voldoet het aan alle veiligheidsnormen en is het geschikt voor zorgeloos speelplezier.

Naast het bieden van eindeloos plezier, draagt de Grappige Stuiterbal bij aan de ontwikkeling van sociale en motorische vaardigheden bij kinderen. Het interactieve karakter van het spel stimuleert samenspel en helpt bij het ontwikkelen van hand-oogcoördinatie en reactievermogen.

Afmeting: Ø 4,5 cm.

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
diameter 4,5cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8718012035522
500 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst