• Alleen online
Grote Neon Trapveer
Grote Neon Trapveer
Grote Neon Trapveer
Grote Neon Trapveer
Grote Neon Trapveer

Grote Neon Trapveer

Niet op voorraad
John Toy
JT24088
€ 2,95


  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Maak kennis met de opvallende en levendige grote traploper in neon regenboogkleuren! Deze unieke trapveer is niet alleen leuk om naar te kijken, maar ook een bron van vermaak en avontuur.

Met deze traploper kunnen kinderen hun eigen mini-stunts creëren. Plaats de trapveer eenvoudigweg bovenaan de trap, geef het een klein duwtje en kijk hoe het zichzelf naar beneden beweegt. Het is een opwindend gezicht om de trapveer te zien "aflopen" en te genieten van het vrolijke spektakel.

De trapveer is niet alleen geschikt voor traplopers, maar biedt ook eindeloze mogelijkheden voor creativiteit en verbeeldingskracht. Kinderen kunnen experimenteren met verschillende oppervlakken, hellingen en obstakels om te zien hoe de trapveer reageert. Het stimuleert hun probleemoplossende vaardigheden en helpt hen om te leren van hun eigen ontdekkingen en fouten.

Daarnaast is de trapveer verkrijgbaar in een vrolijke en opvallende kleur, waardoor het een echte blikvanger is. De neon regenboogkleuren trekken de aandacht en voegen een speels tintje toe aan elke speelruimte. Het is niet alleen een leuk speelgoed, maar ook een decoratief element dat de ruimte opvrolijkt.

Oefening baart kunst met deze trapveer! Kinderen kunnen hun vaardigheden verbeteren door te experimenteren met verschillende technieken en stunts. Ze kunnen leren hoe ze de trapveer beter kunnen laten lopen, hogere sprongen kunnen maken of zelfs spectaculaire loopings kunnen creëren. Met geduld en oefening kunnen ze echte trapveer-experts worden.

Mis de kans niet om plezier en avontuur toe te voegen aan de speeltijd van je kinderen met deze grote traploper in neon regenboogkleuren. Bestel vandaag nog en laat ze genieten van de opwinding en voldoening van het creëren van hun eigen trapeze-ervaring. Het is een geweldig cadeau voor verjaardagen, feestdagen en andere speciale gelegenheden. Haal de trapveer in huis en laat de stunts beginnen!

Afmeting: Ø 8 cm. lengte 16 cm.

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 4 jaar
Afmetingen
diameter 8 cm, lengte 16 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8711866240883

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst