• Alleen online
Poppenjurk, 40-45 cm - A
Poppenjurk, 40-45 cm - A

Poppenjurk, 40-45 cm - A

2 op voorraad
Baby Rose
JT27531A
€ 3,95

  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ontdek het schattige gekleurde poppenjurkje met klittenbandsluiting, een absolute must-have voor poppenliefhebbers! Dit jurkje is niet alleen leuk en stijlvol, maar ook zeer praktisch dankzij de handige klittenbandsluiting.

Het poppenjurkje is vakkundig ontworpen met oog voor detail en gemaakt van hoogwaardige materialen. De levendige kleuren en schattige patronen voegen een speelse uitstraling toe aan elke pop. Of het nu voor een verkleedpartijtje of een dagelijkse speelsessie is, dit jurkje zorgt ervoor dat de pop er altijd modieus uitziet.

Met de klittenbandsluiting aan de achterkant is het aankleden van de pop een fluitje van een cent. Kinderen kunnen het jurkje gemakkelijk openen en sluiten, waardoor ze hun fijne motoriek en zelfstandigheid ontwikkelen. Dit maakt het ook ideaal voor jonge kinderen die graag hun eigen poppen willen aankleden.

Het gekleurde poppenjurkje is geschikt voor poppen van 40 tot 45 cm, waardoor het een veelzijdige keuze is voor verschillende poppenmodellen. Of het nu een babypop, een modepop of een favoriete knuffelpop is, dit jurkje past perfect en zorgt voor eindeloos speelplezier.

Daarnaast is het poppenjurkje eenvoudig te onderhouden. Je kunt het gemakkelijk met de hand wassen of in de wasmachine doen, zodat het jurkje er altijd fris en schoon uitziet voor het volgende speelavontuur.

Geef je pop een trendy en kleurrijke look met het leuk gekleurde poppenjurkje met klittenbandsluiting. Bestel vandaag nog en laat je kinderen genieten van creatieve rollenspellen en mode-avonturen met hun favoriete pop. Het is ook een geweldig cadeau-idee voor verjaardagen, feestdagen en speciale gelegenheden. Mis deze kans niet om de poppenkledingcollectie uit te breiden met dit leuke en praktische jurkje!

Afmeting: geschikt voor poppen van 40 tot 45 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
geschikt voor poppen van 40 tot 45 cm
Materiaal
Textiel
Kleur
Groen
Doelgroep
Meisjes
EAN code:
8711866275311
2 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst