• -10%
Vrolijke Dieren Paraplu - Rood
Vrolijke Dieren Paraplu - Rood

Vrolijke Dieren Paraplu - Rood

Niet op voorraad
LG-Imports
LG3508D
€ 3,56 € 3,95 -10%

Meer uit de serie


  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Bescherm je kind tegen regenachtige dagen met deze kleurrijke rode kinderparaplu met een vrolijk lachgezicht en schattige oortjes! Deze paraplu is niet alleen functioneel, maar ook een leuke accessoire voor je kind.

De rode kleur van deze kinderparaplu valt direct op en geeft een levendige uitstraling. Het vrolijke lachgezicht en de schattige oortjes maken van deze paraplu een speels en vriendelijk metgezel voor je kind. Of het nu gaat om wandelingen naar school, buiten spelen of gewoon een uitstapje maken, deze paraplu zal je kind droog en blij houden.

Met een doorsnede van circa 50 cm biedt deze paraplu voldoende bescherming tegen regenbuien. Het is groot genoeg om je kind volledig te bedekken en tegelijkertijd handig en licht van gewicht. Het handvat is speciaal ontworpen voor kleine handjes, waardoor het gemakkelijk vast te houden is, zelfs voor de kleinste kinderen.

Deze kinderparaplu is ontworpen voor gebruiksgemak. Hij kan eenvoudig worden in- en uitgeklapt met een veilige sluiting, zodat je kind het zelf kan doen. Dit maakt het een geweldige keuze voor zelfstandige kinderen die graag hun eigen paraplu willen hanteren.

Niet alleen beschermt deze kleurrijke rode kinderparaplu tegen regen, maar hij voegt ook plezier en stijl toe aan de dagelijkse avonturen van je kind. Het is een leuke accessoire voor verkleedpartijen, fotoshoots of gewoon om een glimlach op het gezicht van je kind te toveren.

Bestel vandaag nog deze kleurrijke rode kinderparaplu met een lachgezicht en 2 oortjes en geef je kind een vrolijke metgezel op regenachtige dagen. Het is ook een geweldig cadeau-idee voor verjaardagen, speciale gelegenheden of gewoon om je kind te verrassen met iets leuks. Verken ook onze andere kleurrijke kinderparaplu's om de perfecte match te vinden voor de stijl en persoonlijkheid van je kind.

Afmetingen: diameter 50cm

Let op: De totale hoogte van de paraplu is 43 cm en het handvat is 10,5 cm hoog.

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
diameter 50cm
Materiaal
Polyester
Kleur
Rood
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
5413247035080

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst