Nachtlamp Schelp
Nachtlamp Schelp
Nachtlamp Schelp

Nachtlamp Schelp

5 op voorraad
Base Toys
BK2559D
€ 5,95

Meer uit de serie

  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een leuke en sfeervolle lamp voor op je nachtkastje? Dan is deze schelpvormige lamp echt iets voor jou! Het nachtlampje is niet alleen superleuk om te zien, maar zorgt er ook voor dat je niet volledig in het donker hoeft te liggen.

De lamp is voorzien van verschillende kleuren, waardoor je eenvoudig de kleur kunt kiezen die het beste bij jou past. Houd je van een warme kleur of liever een andere kleur wilt, met dit nachtlampje is alles mogelijk. Je kunt de kleuren eenvoudig veranderen door op de knop aan de onderkant van de lamp te drukken.

Het nachtlampje werkt op 3x LR44 batterijen, welke inbegrepen zijn bij de lamp. Hierdoor hoef je geen extra batterijen aan te schaffen en kun je direct genieten van de sfeervolle verlichting. Daarnaast is de lamp energiezuinig, waardoor de batterijen lang mee gaan en je niet vaak de batterijen hoeft te vervangen.

De schelpvormige lamp is niet alleen geschikt voor op je nachtkastje, maar ook voor op je bureau, in de woonkamer of op een andere plek in huis waar je graag wat extra sfeer wilt creëren. De lamp is gemakkelijk te verplaatsen en staat prachtig in ieder interieur.

Kortom, deze schelpvormige lamp is de ideale oplossing als je op zoek bent naar een leuke en sfeervolle lamp voor op je nachtkastje of elders in huis. Bestel hem vandaag nog en geniet van de vele voordelen die deze lamp te bieden heeft!

Afmetingen: verpakking 11 x 11 x 9cm

Productdetails

Leeftijd
Niet van toepassing
Afmetingen
verpakking 11 x 11 x 9cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Batterij
Ja
EAN code:
8719987805691
5 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst