Meetladder 105cm Vlinder En Bij
Meetladder 105cm Vlinder En Bij

Meetladder 105cm Vlinder En Bij

Niet op voorraad
Base Toys
BK2399B
€ 3,95


  • Bekijk meer van Vlinder
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Wil jij graag bijhouden hoe hard jouw kindje groeit? Dan is deze prachtige canvas meetladder de ideale oplossing! Naast het praktische gebruik, is deze meetladder ook nog eens erg leuk als decoratie in de kinderkamer. De ladder is voorzien van afbeeldingen van schattige bijtjes, vlinders en rupsen.

Met de meetladder kun je eenvoudig de lengte van je kindje bijhouden. Je kunt de ladder aan de muur bevestigen en vervolgens de hoogte van je kindje meten door simpelweg een streepje te zetten op de juiste hoogte. Zo krijg je een mooi overzicht van hoe hard jouw kindje groeit en kun je dit bijhouden tot ze volwassen zijn.

De canvas meetladder is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit en is daarom ook erg duurzaam. De ladder is gemakkelijk schoon te maken en kan jarenlang mee gaan. Daarnaast is het materiaal ook nog eens milieuvriendelijk en veilig voor kinderen.

Naast het functionele gebruik is deze meetladder ook een leuke toevoeging aan de kinderkamer. De afbeeldingen van bijtjes, vlinders en rupsen zorgen voor een vrolijke uitstraling en geven de kamer een speelse sfeer.

Kortom, deze prachtige canvas meetladder is de ideale oplossing om de groei van jouw kindje bij te houden en daarnaast ook nog eens een mooie decoratie voor de kinderkamer. Bestel hem vandaag nog en geniet van de vele voordelen die deze ladder te bieden heeft!

Afmetingen: lengte 105cm

Productdetails

Leeftijd
Niet van toepassing
Afmetingen
lengte 105cm
Materiaal
Canvas
Kleur
Multi
EAN code:
8719987892462

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst