Glow in the Dark Dinos
Glow in the Dark Dinos
Glow in the Dark Dinos

Glow in the Dark Dinos

460 op voorraad
7895135
€ 1,99

Omschrijving

Voor alle jonge paleontologen en dinosaurusliefhebbers is er nu een geweldige manier om een vleugje prehistorische magie toe te voegen aan hun slaapkamer. Met deze leuke glow in the dark dino-stickers haal je de majestueuze wereld van dinosauriërs rechtstreeks naar je muur, plafond of meubels.

Overdag zijn deze stickers al een lust voor het oog, met hun levendige en kleurrijke dino-ontwerpen. Maar het echte magische moment komt wanneer het licht uitgaat. De glow in the dark eigenschap van deze stickers zorgt ervoor dat ze licht uitstralen in het donker, waardoor je een betoverende en mysterieuze sfeer in je kamer creëert. Het is alsof je je eigen kleine dinosaurusavontuur beleeft terwijl je onder de dekens ligt.

De set bevat acht prachtige glow in the dark dino-stickers in verschillende kleuren en ontwerpen. Ze zijn eenvoudig aan te brengen dankzij de meegeleverde dubbelzijdige stickers. Of je nu een fan bent van de machtige Tyrannosaurus rex, de vliegende pterosauriërs of de vriendelijke plantenetende dino's, deze stickers hebben ze allemaal.

Geef je kinderen een geruststellend nachtlampje en een bron van verwondering met deze glow in the dark dino-stickers. Ze zijn niet alleen perfect voor de slaapkamer, maar ook voor speelkamers en kinderkamers. Laat de dinosaurusavonturen tot leven komen en transformeer de slaaptijd in een spannende reis naar het verleden.

Afmeting verpakking: 30,5 x 21,5 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
verpakking: 30,5 x 21,5 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Dinosaurus
EAN code:
3800966011020
460 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst