Dubbel Tip Markers 12 Stuks Oranje
Dubbel Tip Markers 12 Stuks Oranje

Dubbel Tip Markers 12 Stuks Oranje

3 op voorraad
Artist
BK2425C
€ 6,95

Meer uit de serie

  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Met deze mooie set van 12 Dubbel Tip Markers met een kleurschema in oranje tinten, kan je de mooiste creaties maken. De stift heeft namelijk twee kanten, een smalle en een brede punt. Zo kan je zowel fijne lijnen als dikke lijnen maken en alle details accentueren die je maar wilt. Of je nu tekent, schrijft of kleurt, deze markers zorgen ervoor dat jouw werk er altijd netjes en professioneel uitziet.

De inkt in deze markers is van hoge kwaliteit en geeft een heldere, levendige kleur. Hierdoor komen jouw tekeningen en creaties echt tot leven! Ook zijn de markers zeer geschikt voor gebruik op verschillende oppervlakken, zoals papier, karton en kunststof. Zo kan je ze gebruiken voor allerlei soorten projecten, zoals scrapbooking, bullet journaling, tekenen en meer.

De set bevat twaalf prachtige kleuren die allemaal passen bij het kleurschema oranje. Zo kan je verschillende tinten oranje combineren en mooie overgangen creëren. De markers zijn gemakkelijk in gebruik en liggen lekker in de hand. Daarnaast zijn ze duurzaam en gaan ze lang mee, waardoor je er lang plezier van zult hebben.

Kortom, deze set van 12 Dubbel Tip Markers in het kleurschema oranje is een must-have voor iedereen die van tekenen, schrijven en kleuren houdt. Met deze markers kan je jouw creativiteit de vrije loop laten en de mooiste kunstwerken maken!

Kleur schema oranje

Afmetingen: lengte stift 16cm

Productdetails

Leeftijd
alle leeftijden
Afmetingen
lengte stift 16cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
EAN code:
8719987817854
3 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst