STABILO Viltstift - Modder Groen...
STABILO Viltstift - Modder Groen (68/37) BT

STABILO Viltstift - Modder Groen (68/37) BT

4 op voorraad
Stabilo
4210175BK
€ 1,25

  • Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

De STABILO viltstift is de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en duurzame viltstift. De ronde punt is drukbestendig en kan zowel dunne lijnen als grote vlakken markeren, waardoor de STABILO viltstift geschikt is voor verschillende toepassingen. De schrijfbreedte van de stift is ongeveer 1 mm, waardoor je met precisie kunt werken en professionele resultaten kunt behalen.

Een groot voordeel van de STABILO viltstift is de robuuste kwaliteit en duurzaamheid. De stift kan namelijk tot wel 24 uur zonder dop worden gebruikt, zonder uit te drogen. Hierdoor hoef je niet bang te zijn dat de stift snel onbruikbaar wordt en kun je deze langdurig blijven gebruiken. Dit maakt de STABILO viltstift ook een kostenbesparende keuze.

Of je nu een student bent die aantekeningen maakt, een kunstenaar die tekeningen maakt of een professional die presentaties maakt, de STABILO viltstift is een geweldige keuze voor een breed scala aan toepassingen. De viltstift is beschikbaar in verschillende kleuren, zodat je kunt kiezen welke kleur het beste past bij jouw project. Met de STABILO viltstift kun je met vertrouwen aan de slag gaan, wetende dat je een hoogwaardig product gebruikt dat betrouwbaar en duurzaam is.

Afmeting: lengte 17 cm, Lijndikte 1 mm

Productdetails

Afmetingen
lengte 17 cm. Lijndikte 1 mm
Materiaal
Kunststof
EAN code:
4006381574341
4 Producten

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst