Brush Pen Met Fineliner
Brush Pen Met Fineliner

Brush Pen Met Fineliner

46 op voorraad
Artist
BK2454
€ 3,95

  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een handige pen voor het maken van handlettering, cartoons en illustraties? Dan is onze Brush Pen met fineliner de perfecte keuze! Deze pen is ontworpen om te voldoen aan al je behoeften als het gaat om tekenen en schrijven.

De Brush Pen is voorzien van een stevige en flexibele brush tip waarmee je dikke en dunne lijnen kunt maken. Hierdoor kun je gemakkelijk verschillende lettertypen creëren en je illustraties tot leven brengen. Met de fineliner aan de andere kant van de pen, heb je ook de mogelijkheid om fijne details en lijnen toe te voegen aan je werk.

Het gebruik van deze pen is eenvoudig en gemakkelijk. De inkt stroomt soepel en gelijkmatig, zonder te vlekken of te vervagen. Hierdoor blijven je creaties er lang mooi uitzien. De Brush Pen is ook ideaal voor kunstenaars die graag buiten werken, omdat de inkt waterbestendig is en niet vervaagt bij contact met water.

Onze Brush Pen met fineliner is een geweldige toevoeging aan je collectie van teken- en schrijfbenodigdheden. Het is een handige, multifunctionele pen die perfect is voor allerlei creatieve projecten. Of je nu een professional of een beginner bent, deze pen zal je helpen om prachtige resultaten te bereiken.

Kortom, als je op zoek bent naar een pen die zowel een fineliner als een brush heeft en waarmee je kunt handletteren, illustreren of cartoons maken, dan is onze Brush Pen met fineliner de perfecte keuze. Bestel hem vandaag nog en begin met het maken van prachtige creaties!

Afmeting verpakking: 16 x 13,2 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
verpakking 16 x 13,2 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8720573021456
46 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst