• -10%
Stencil Boerderijdieren
Stencil Boerderijdieren

Stencil Boerderijdieren

26 op voorraad
LG-Imports
LG6535
€ 1,76 € 1,95 -10%

Meer uit de serie

  • Bekijk meer van Boerderij
  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Breng de boerderij tot leven met deze geweldige sjabloon set waarmee je tekeningen van boerderijdieren kunt maken! In de set vind je een stevige sjabloon van kunststof waarmee je gemakkelijk de contouren van verschillende boerderijdieren kunt overtrekken. Vervolgens kun je je creativiteit de vrije loop laten en de rest van de tekening zelf afmaken.

Deze sjabloon set is perfect voor kinderen en volwassenen die van tekenen houden en hun artistieke vaardigheden willen ontwikkelen. Met de sjabloon kun je nauwkeurige en gedetailleerde contouren maken van bekende boerderijdieren zoals koeien, paarden, varkens en nog veel meer. Dit geeft je een goede basis om vanuit te werken en je tekening tot leven te brengen.

Het gebruik van de sjabloon is eenvoudig. Leg de sjabloon op het papier, houd hem stevig vast en trek de lijnen over met een potlood of een fijne pen. De sjabloon blijft op zijn plaats liggen, zodat je precieze lijnen kunt maken zonder dat de sjabloon verschuift. Vervolgens kun je de sjabloon verwijderen en de tekening verder afmaken en inkleuren op basis van je eigen creativiteit.

De sjabloon is gemaakt van stevig kunststof, waardoor hij duurzaam en langdurig te gebruiken is. Je kunt hem keer op keer gebruiken om verschillende boerderijdieren te tekenen en telkens weer nieuwe kunstwerken te creëren. Het formaat van de sjabloon is handig en draagbaar, zodat je hem gemakkelijk kunt meenemen naar school, op vakantie of naar een kunstklas.

Bestel vandaag nog deze sjabloon set en maak prachtige tekeningen van boerderijdieren. Ontwikkel je creativiteit, verbeter je tekenvaardigheden en geniet van het plezier van het maken van je eigen kunstwerken. Laat de boerderij tot leven komen op het papier en creëer unieke en levendige tekeningen.

Afmeting: 18,5 x 27cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
18,5 x 27cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Boerderij
EAN code:
5413247065353
26 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst