• -10%
Liniaal Eenhoorn
Liniaal Eenhoorn
Liniaal Eenhoorn

Liniaal Eenhoorn

250 op voorraad
LG-Imports
LG6576
€ 0,35 € 0,39 -10%

  • Bekijk meer van Eenhoorn
  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Met deze kleurrijke kunststof liniaal wordt meten en tekenen een feestje! De liniaal heeft een lengte van 15 cm en is voorzien van schattige afbeeldingen van eenhoorns.

Deze liniaal is niet alleen functioneel, maar ook nog eens superleuk. Kinderen zullen dol zijn op de vrolijke eenhoornprints die de liniaal versieren. Het voegt een speels en magisch element toe aan hun schoolwerk, tekeningen en knutselprojecten.

De liniaal is gemaakt van duurzaam kunststof materiaal, waardoor hij lang meegaat en bestand is tegen dagelijks gebruik. Hij is lichtgewicht en gemakkelijk vast te houden, waardoor kinderen comfortabel kunnen werken zonder vermoeidheid van hun handen.

Wat deze liniaal extra speciaal maakt, is dat één kant van de liniaal is voorzien van kartels. Dit zorgt voor een stevige grip op het papier, waardoor nauwkeurige lijnen kunnen worden getrokken zonder uit te glijden. Of het nu gaat om het trekken van rechte lijnen, het meten van afstanden of het maken van geometrische vormen, deze liniaal is een betrouwbaar hulpmiddel voor elke jonge kunstenaar of student.

Deze eenhoorn liniaal is perfect voor gebruik op school, thuis of zelfs onderweg. Hij past gemakkelijk in een etui, rugzak of bureaulade, zodat kinderen hem altijd bij de hand hebben.

Kies voor de combinatie van functionaliteit en plezier met deze kunststof liniaal met eenhoornafbeeldingen en kartels. Bestel er vandaag nog een en laat de creativiteit van je kinderen de vrije loop gaan!

Prijs per stuk en verschillende uitvoeringen worden door elkaar geleverd.
Afmetingen: lengte 15cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
lengte liniaal 15cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Eenhoorn
EAN code:
5413247065766
250 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst