Houten Horloge Cupcake
Houten Horloge Cupcake

Houten Horloge Cupcake

500 op voorraad
7510202
€ 1,79

  • Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Leer de Tijd met Stijl - Ontdek het Houten Cupcake Horloge!

Laat jouw kinderen op een speelse en modieuze manier de kunst van het klokkijken ontdekken met het Houten Cupcake Horloge! Dit charmante horloge is niet alleen een praktisch hulpmiddel om de tijd af te lezen, maar ook een schattige accessoire voor kleine polsjes. Gedecoreerd met houten kralen en een schattig cupcake-figuurtje als wijzerplaat, maakt dit horloge de tijd bijhouden een leuke en boeiende ervaring.

Het Houten Cupcake Horloge combineert educatie met stijl. Terwijl jouw kinderen de tijd leren aflezen, kunnen ze trots hun eigen modieuze horloge dragen. Het vrolijke design zal hun verbeelding prikkelen en hen motiveren om altijd op tijd te zijn!

Dankzij de elastieken band is dit horloge gemakkelijk om en af te doen. De band past zich aan de grootte van de pols aan, waardoor het horloge comfortabel en veilig gedragen kan worden, zelfs tijdens actieve speelsessies.

Het Houten Cupcake Horloge is versierd met prachtige houten kralen, wat een natuurlijke en warme uitstraling geeft. Het unieke cupcake-figuurtje als wijzerplaat zal de fantasie van jouw kinderen prikkelen en hen keer op keer naar de tijd laten kijken.

Dit horloge is niet alleen een leuk accessoire, maar ook een betekenisvol cadeau. Geef het Houten Cupcake Horloge als beloning voor het leren klokkijken of als verrassing bij speciale gelegenheden. Het zal zeker een glimlach op het gezicht van jouw kinderen toveren.

Het Houten Cupcake Horloge wordt verkocht per stuk en verschillende uitvoeringen worden willekeurig geleverd. Hierdoor is elke aankoop een aangename verrassing voor zowel jou als jouw kinderen. Het horloge is betaalbaar en biedt een geweldige prijs-kwaliteitverhouding.

Afmeting: horloge ca. 2,5 x 2,5 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
horloge ca. 2,5 x 2,5 cm
Materiaal
Hout
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
3800966019637
500 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst