Goki Handpop Schaap
Goki Handpop Schaap

Goki Handpop Schaap

61 op voorraad
Goki
5299477
€ 9,99

Meer uit de serie

  • Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Verrijk je speelervaring met deze schattige handpop in de vorm van een schaap! Deze pluche handpop is niet zomaar een knuffel, maar een interactief speeltje dat de verbeelding van kinderen stimuleert en hun creativiteit laat bloeien.

Met zijn zachte en knuffelige vacht is dit schapenhanddier perfect om te knuffelen en vast te houden. Maar wat deze handpop echt speciaal maakt, is de mogelijkheid om zijn mond te bewegen met behulp van je vingers. Steek je hand in de handpop en gebruik je vingers om zijn mond te openen en te sluiten. Hierdoor kan het schaapje tot leven komen en interactie hebben met zijn spelers.

Of het nu gaat om het vertellen van verhalen, het spelen van rollenspellen of het gewoon hebben van een leuke tijd, deze handpop biedt eindeloze mogelijkheden voor plezier en vermaak. Kinderen kunnen hun eigen avonturen bedenken en zich onderdompelen in de wereld van fantasie en verbeelding.

De handpop is gemaakt van hoogwaardig pluche materiaal en is veilig voor kinderen om mee te spelen. Het zachte en duurzame ontwerp zorgt ervoor dat de handpop lang meegaat en bestand is tegen dagelijks gebruik.

Deze handpop in de vorm van een schaap is niet alleen geweldig voor individueel spelen, maar ook perfect voor interactie met anderen. Kinderen kunnen samen met vrienden of familieleden verhalen bedenken en toneelstukjes opvoeren. Het bevordert sociale interactie, communicatieve vaardigheden en creatieve samenwerking.

Haal dit lieve en knuffelige schaapshanddier vandaag nog in huis en beleef urenlang plezier en avontuur. Het is een geweldig cadeau voor kinderen en een waardevolle toevoeging aan elke speelgoedcollectie. Bestel nu en laat je verbeelding de vrije loop met deze schattige handpop in de vorm van een schaap!

Afmeting: lengte handpop 23 cm.

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
lengte handpop 23 cm
Materiaal
Pluche
Kleur
Wit
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
4013594517812
61 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst