• Alleen online
Goki Handpop Dier Beer
Goki Handpop Dier Beer

Goki Handpop Dier Beer

Niet op voorraad
Goki
5299479D
€ 9,99

Meer uit de serie


  • Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Maak kennis met deze schattige pluchen handpop in de vorm van een vos! Deze handpop is perfect om kinderen te vermaken en creatieve verhalen tot leven te brengen. Met zijn zachte vacht, knuffelige uitstraling en beweegbare mond, is deze vos een geweldige metgezel voor fantasierijk spel.

De pluchen handpop is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt heerlijk zacht aan. Hij is ontworpen met oog voor detail, van zijn expressieve ogen tot zijn puntige oren. Met de handige opening aan de onderkant van de handpop kun je eenvoudig je hand erin steken en de vos tot leven brengen.

Deze handpop biedt eindeloze mogelijkheden voor interactie en verbeelding. Kinderen kunnen hun eigen avonturen bedenken en de vos laten praten, zingen of grappige geluiden maken. Of het nu gaat om een poppenkastvoorstelling, een rollenspel of gewoon gezellig knuffelen, deze pluchen handpop zal zeker een favoriet speelgoed zijn.

De vos handpop is niet alleen leuk voor kinderen, maar ook educatief. Het spelen met handpoppen stimuleert de taalontwikkeling, sociale vaardigheden en creativiteit. Kinderen kunnen hun verhalen uiten, communiceren en emoties verkennen terwijl ze met deze schattige vos spelen.

Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor een verjaardag, een speciale gelegenheid of gewoon zomaar, deze pluchen handpop in de vorm van een vos zal zeker in de smaak vallen. Bestel nu en geef het perfecte knuffelige vriendje aan een kind dat dol is op dieren en verbeelding!

Laat de avonturen beginnen met deze prachtige pluchen handpop in de vorm van een vos. Gegarandeerd urenlang speelplezier en knuffelbaar plezier voor jong en oud. Haal deze lieve vos vandaag nog in huis en geniet van de magie van interactief spel en knuffelsessies!

Afmeting: lengte handdier 28 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 4 jaar
Afmetingen
lengte 28cm
Materiaal
Pluche
Kleur
Bruin
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
4013594518031

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst