• Alleen online
Goki Handpop Dier Wasbeer
Goki Handpop Dier Wasbeer

Goki Handpop Dier Wasbeer

64 op voorraad
Goki
5299479C
€ 9,99

Meer uit de serie

  • Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ontmoet onze schattige handpop dier: de wasbeer! Deze handpop is perfect voor urenlang speelplezier en creatieve verhalen. Laat je verbeelding de vrije loop en breng deze lieve wasbeer tot leven!

De handpop is gemaakt van zacht en knuffelbaar materiaal, waardoor hij heerlijk aanvoelt en comfortabel is om mee te spelen. Met zijn levendige ogen en gedetailleerde ontwerp ziet de wasbeer er realistisch uit en zal hij zeker de aandacht trekken van zowel kinderen als volwassenen.

De wasbeerhandpop is niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook educatief. Kinderen kunnen hun verbeelding en creativiteit stimuleren door hun eigen verhalen te verzinnen en interactie te hebben met de handpop. Dit helpt bij de ontwikkeling van taalvaardigheden, sociale interactie en expressieve communicatie.

De handpop kan gebruikt worden voor verschillende activiteiten en gelegenheden. Of het nu gaat om het opvoeren van een poppenshow, het vertellen van verhalen, het leren van nieuwe woorden of het spelen van rollenspellen, de wasbeerhandpop voegt een extra dimensie toe aan het spel en zorgt voor eindeloos vermaak.

Daarnaast is de handpop ook geschikt voor gebruik in het onderwijs, kinderdagverblijven, theaters, bibliotheken en nog veel meer. Hij kan een waardevol hulpmiddel zijn bij het betrekken van kinderen bij educatieve activiteiten en het bevorderen van hun ontwikkeling op verschillende gebieden.

Kortom, de wasbeerhandpop is een geweldige toevoeging aan je poppencollectie. Breng hem tot leven en beleef avonturen vol plezier en verbeelding. Bestel vandaag nog deze schattige en knuffelbare handpop dier en maak van spelen een onvergetelijke ervaring!

Afmeting: lengte handdier 28 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 4 jaar
Afmetingen
lengte 28cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Grijs
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Montage
Nee
Thema
Dieren
EAN code:
4013594518031
64 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst