• Alleen online
Goki Handpop Dier Paard
Goki Handpop Dier Paard

Goki Handpop Dier Paard

44 op voorraad
Goki
5299479A
€ 9,99

Meer uit de serie

  • Bekijk meer van Paarden thema
  • Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Maak kennis met onze betoverende pluchen handpop in de vorm van een paard! Deze prachtige handpop brengt een wereld van fantasie en speelplezier tot leven. Met zijn zachte vacht en realistische details is deze handpop perfect voor kinderen en volwassenen die houden van paarden en interactief spel.

De pluchen handpop is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt en duurzaam is. Het gedetailleerde ontwerp van het paard maakt het bijna levensecht, waardoor kinderen zich kunnen onderdompelen in een magische wereld vol avontuur en verbeelding.

Met deze handpop kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten en creatieve verhalen verzinnen. Ze kunnen prachtige paardenavonturen creëren, poppenshows opvoeren of gewoon heerlijk knuffelen met hun nieuwe pluchen vriend. De handpop kan ook worden gebruikt als een waardevol hulpmiddel bij het onderwijzen en leren van verschillende vaardigheden, zoals taalontwikkeling en expressieve communicatie.

Of het nu thuis is, op school, in de kinderopvang of in een theater, de pluchen handpop in de vorm van een paard is altijd een hit. Het is een geweldige manier om kinderen te betrekken bij interactief spel, rollenspel en het stimuleren van hun verbeelding.

Daarnaast kan deze handpop ook dienen als een liefdevol cadeau voor paardenliefhebbers van alle leeftijden. Het is een knuffelig en troostend gezelschap dat altijd klaarstaat om vriendschap en speelplezier te bieden.

Dus, als je op zoek bent naar een bijzondere handpop die de harten van paardenliefhebbers zal veroveren, zoek dan niet verder. Bestel vandaag nog deze prachtige pluchen handpop in de vorm van een paard en geef je verbeelding de vrije teugel!

Afmeting: lengte handdier 28 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 4 jaar
Afmetingen
lengte 28cm
Materiaal
Pluche
Kleur
Bruin
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
4013594518031
44 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst