• Alleen online
Goki Handpop Varken BT
Goki Handpop Varken BT

Goki Handpop Varken BT

1 op voorraad
Goki
5299475BT
€ 9,99

Meer uit de serie

  • Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Maak kennis met deze schattige pluchen handpop in de vorm van een varken! Deze handpop zal zeker de aandacht trekken en iedereen om je heen vermaken. Of je nu je vrienden wilt laten lachen, een grappige show wilt geven of gewoon wat speelplezier wilt beleven, deze handpop is perfect voor allerlei leuke interactieve momenten.

Met zijn zachte en knuffelige vacht is deze pluchen handpop niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook heerlijk om vast te houden. Hij is gemaakt van hoogwaardig pluche materiaal dat zacht aanvoelt en comfortabel is om mee te spelen. De handpop heeft gedetailleerde kenmerken zoals een schattige snuit en lieve oren, waardoor hij er levensecht uitziet.

Deze handpop is een geweldige manier om de verbeelding en creativiteit van kinderen te stimuleren. Ze kunnen hun eigen verhalen bedenken en hun fantasie de vrije loop laten terwijl ze met de handpop spelen. Ze kunnen praten, zingen, dansen of zelfs kleine toneelstukjes opvoeren. Het is een geweldige manier om communicatieve vaardigheden, expressie en zelfvertrouwen te ontwikkelen.

Deze pluchen handpop is ook perfect voor gebruik in educatieve settings, zoals kinderdagverblijven, kleuterscholen en therapeutische omgevingen. Het kan helpen bij het stimuleren van taalontwikkeling, sociale interactie en emotionele expressie bij kinderen. Daarnaast is het ook een geweldig cadeau-idee voor kinderen die van dieren en spelen houden.

Vermaak iedereen om je heen met deze grappige en lieve pluchen handpop in de vorm van een varken. Bestel nu en laat je creativiteit de vrije loop met deze schattige en entertainende handpop!

Afmeting: lengte handpop 23 cm.

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
lengte handdier 23 cm
Materiaal
Pluche
Kleur
Roze
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
4013594517829
1 Product

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst