• Alleen online
Doctoraal Muts Geslaagd
Doctoraal Muts Geslaagd

Doctoraal Muts Geslaagd

35 op voorraad
Boland
BL90646
€ 3,95

  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Gefeliciteerd, je hebt het gehaald! Na jaren hard werken en studeren is het tijd om jouw diploma in ontvangst te nemen. En wat is er nu beter dan deze mijlpaal te vieren met een gepaste outfit? Met deze diploma-uitreiking muts maak jij jouw outfit helemaal compleet.

Deze muts is gemaakt van zacht materiaal en is perfect geschikt voor jouw diploma-uitreiking. De muts is verkrijgbaar in één maat en is geschikt voor volwassenen en tieners vanaf 14 jaar. De muts heeft een traditioneel ontwerp met een zwarte kwast aan de bovenkant. Hierdoor is het voor iedereen duidelijk dat jij jouw diploma hebt behaald.

De diploma-uitreiking muts is niet alleen geschikt voor de ceremonie zelf, maar kan ook gebruikt worden voor leuke foto's met vrienden en familie. Het is een blijvende herinnering aan deze bijzondere dag. Daarnaast is deze muts ook geschikt om te dragen tijdens een afstudeerfeestje of als grappig cadeau voor een geslaagde vriend of familielid.

Bestel deze diploma-uitreiking muts nu en maak jouw diploma-uitreiking onvergetelijk! Met deze muts laat je zien dat je trots bent op jouw prestaties en vier je deze mijlpaal in stijl. De muts is gemaakt van hoogwaardig materiaal en gaat daarom jaren mee. Gegarandeerd een herinnering om nooit te vergeten!

Afmetingen: bovenkant muts 29 x 29, hoofdrand Ø 18 cm.

Productdetails

EAN code:
8712026906465
35 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst